Content Banner4
10-07-2020
Nieuws
Marleen
Auteur Marleen van de Sande

Succesvolle samenwerking met Vastgoed Belang

FOI zorgt samen met Vastgoedbelang al sinds 2014 voor een goede kennisontwikkeling bij vastgoedbeleggers en professionals. Door onze samenwerking brengen wij vastgoedbeleggers samen met professionals in de finance en vastgoed praktijk. Dit brengt tijdens de trainingen een leuke dynamiek met zich mee en zorgt voor een mooie kruisbestuiving.

Al vele cursisten van FOI én leden van Vastgoed Belang hebben hier van ‘geprofiteerd’. Deze kennisontwikkeling staat niet stil en ook de vormen van leren staan niet stil. In dit artikel in Steengoed vind je uitgebreide informatie over onze samenwerking: Artikel Steengoed magazine

Hieronder een korte samenvatting:

Trainingsaanbod

Wij hebben interessante leerpakketten samengesteld, welke voor de leden van Vastgoed Belang met korting zijn af te nemen. Deze zijn als volgt:

  1. Snelle start: Introductiecursus beleggen in vastgoed; hierin leer je welke aspecten er komen kijken wanneer je gaat starten met beleggen in vastgoed. daarbij krijg je ook een goed beeld bij welke vervolgmodules interessant voor je kunnen zijn. – deze introductiecursus wordt virtueel verzorgd en de kosten hiervoor bedragen 99 euro per deelnemer.
  2. Vastgoedexpert: Wil je gedegen kennis van alle facetten bij vastgoedbeleggingen? Dan is de Leergang Vastgoedbeleggen geschikt voor jou!
    Deze bestaat uit de modules: Vastgoedrekenen, vastgoedfinancieren, huurrecht woonruimte, fiscale en juridische aspecten vastgoed, vastgoedwaardering.
  3. Meester in Vastgoed: Wil je na de leergang ook blijvend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het vastgoedlandschap? Kies dan voor het totaalpakket: de volledige leergang Vastgoedbeleggen + 12 maanden Permanent Actueel vastgoed.

Verdiepingsmodules

Heb je de leergang vastgoedbeleggen al gevolgd? Dan hebben wij de volgende verdiepingsmodules beschikbaar:

Met een lidmaatschap van Vastgoed Belang, krijg je korting op onze opleidingen en permanent actueel! Extra interessant dus.

Wat houdt Permanent Actueel Vastgoed eigenlijk in?

“Permanent Actueel Vastgoed is een hybride mix van nieuwsbrief en leermodule, waarmee je, zoals de naam al aangeeft, permanent op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op vastgoedgebied.” Je ontvangt minimaal twee keer per maand al het voor jou relevante nieuws. Door onze vastgoedprofessionals verzameld én voorzien van verdiepende context.” In de bijlage vind je een deel van een van de items uit PA Vastgoed.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd