Onze kernwaarden & wie wij zijn

Praktijkgericht, laagdrempelig, actueel, flexibel, betrouwbaar én een eerlijk tarief. Dat zijn de kernwaarden die je terugziet in onze opleidingen en bij onze trainers. Deze dynamische tijd vraagt van zakelijke dienstverleners dat zij optimaal tegemoet komen aan de steeds veranderende behoeften van de markt en de klanten. Actuele kennis, expertise én de juiste manier van communiceren bepalen het succes. Excellentie ontstaat alleen door continu te veranderen, verbeteren en vernieuwen. Dit wordt ook van ons gevraagd en hier staan wij dan ook voor! Ons team staat elke dag voor jou klaar om het optimale resultaat te realiseren. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag.

Het team van FOI

Klik op het profiel om meer te lezen.

Marleen
Partner & Opleidingsadviseur Marleen van de Sande Bekijk profiel
Karin
Accountmanager Karin de Laat Bekijk profiel
Jorrit
Partner & Trainer Jorrit van Eck Bekijk profiel
Jaap
Partner & trainer Jaap Huurnink Bekijk profiel
Marcel
Trainer Marcel Geurts Bekijk profiel
Coby
Controller Coby Craaijo Bekijk profiel
Sander
Opleidingsontwikkelaar Sander Kluijtmans Bekijk profiel
Nina Donker
assistent opleidingsontwikkelaar Nina Donker
Partner & Opleidingsadviseur Marleen van de Sande

In mijn rol van partner en opleidingsadviseur bij FOI adviseer ik onze opdrachtgevers en cursisten. Ik help leidinggevenden, HR medewerkers en cursisten graag met het samenstellen van het juiste opleidingsprogramma. FOI biedt graag op maat gemaakte programma’s aan en die stel ik graag voor jou samen op basis van de opleidingsbehoefte die er is. Daarnaast ben ik continue bezig met het innoveren van onze opleidingen. Enerzijds betekent dit inspelen op de actualiteit en nieuwe opleidingen opzetten waaraan behoefte is, anderzijds betekent dit het steeds verder doorvoeren van innovatieve leermiddelen in de opleidingen. Het maken van blended opleidingsprogramma’s door inzetten van video, e-learning, digital classrooms en online tools voor herhaling van leerstof. Voor vragen over de opleidingen of een gericht opleidingsadvies kun je dan ook bij mij terecht.

Mijn achtergrond; ik heb Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en Nijmegen. Tijdens mijn studie ben ik al actief geweest bij FOI en heb hier dan ook het financieringsvak mogen leren. Tijdens de periode bij FOI ben ik enthousiast geraakt van dit vak en heb ik ook zelf ervaring mogen opdoen als financieringsspecialist en financieringscoach. Vanuit deze rollen heb ik de behoefte die ik op de werkvloer zag goed kunnen vertalen in adviezen en passende opleidingsprogramma’s.

Accountmanager Karin de Laat

Per 1 maart 2020 ben ik het FOI team komen versterken in de rol van opleidingscoördinator. Samen met collega Femke sta ik voor alle cursisten en trainers klaar. Ik draag met name zorg voor het plannen en organiseren van de open rooster trainingen. Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik vind het leuk om contact te hebben met onze cursisten en sta (bijna) altijd klaar om vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als per mail.

Mijn passie voor positieve klantervaringen komt voort uit de studie International hotel management die ik heb afgerond aan de NHTV in Breda. Ik heb behoorlijk wat vlieguren gemaakt in de hospitality industrie. Deze ervaring blijkt in het bankwezen heel goed van pas te komen, en zo ben ik terecht gekomen bij de Rabobank. Hier heb ik gewerkt als adviseur voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten.

Gaandeweg heb ik geleerd dat ik het beste in mijn element ben als ik mijn creativiteit de ruimte kan geven in mijn werkzaamheden. Bij FOI uit zich dat o.a. in het maken van promofilmpjes, het ontwerpen van de maandelijkse nieuwsbrieven en organiseren van personeelsuitjes.

Partner & Trainer Jorrit van Eck

Drs. J.G.H.J.M. van Eck (Jorrit) studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaringen in het bankwezen, hoofdzakelijk in het zakelijke domein zowel als specialist als in diverse management functies. Hierbij was hij commercieel actief in zowel het grootzakelijke segment als voor MKB ondernemingen. In deze periode gebruikt Jorrit zijn ruime ervaring ook als trainer, hierbij hecht hij veel waarde aan de toepasbaarheid van de opgedane kennis.
Zijn kennis op het gebied van financiële analyse, zakelijke kredietverlening en -beoordeling zet hij in als trainer voor FOI en bij de contacten met opdrachtgevers en het invullen van hun vragen. Vanaf 2018 is Jorrit ook als partner verbonden aan FOI.

Partner & trainer Jaap Huurnink

Vanaf 2009 is Jaap Huurnink directeur en medevennoot van FOI. Voor die tijd is hij al geruime tijd actief geweest als trainer en financieringsspecialist binnen FOI. Aanleiding van de stap naar mede-eigenaar van FOI is de sterke kracht van praktische toepasbaarheid/insteek van de aangeboden opleidingen en trainers. ‘Met passie mensen leren wat ze kunnen gebruiken in de dagelijkse financiële praktijk’, is het doel van Jaap. Onderwerpen waarin Jaap zich onder andere gespecialiseerd heeft zijn, liquiditeit en cashflow binnen bedrijven. Jaap is begeleider van verandertrajecten en financieringscoach, ook is hij een inspirerend trainer en spreker.

Zijn werkervaring is opgebouwd van gekwalificeerd economiedocent naar interimwerk als financieringscoach op zakelijk financieringsgebied, en het adviseren van banken met problemen op het gebied van interne audits. Dit alles om de kwaliteit van medewerkers en hun financieringsvragen te verbeteren. Jaap is mede grondlegger van trainingen vormgegeven vanuit didactische concepten met als ferm fundament FOI’s Pijleroverzicht, dat door o.a. Nederlandse banken wordt ingezet omdat het feilloos financiële risico’s blootlegt.

Trainer Marcel Geurts

Marcel Geurts – “Vrees niet om fouten te maken, sta er voor open van deze fouten te leren”

Na het succesvol afronden van zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit in Groningen, heeft Marcel al 20 jaar werkervaring opgedaan in de branche. Door verschillende commerciële functies in het zakelijke segment, bezit Marcel een realistische blik en visie van de praktijk binnen de financiële sector. Enthousiast geeft hij diverse opleidingen waarin vele handvatten worden meegegeven die in de praktijk goed bruikbaar zijn. Onderwerpen die hem sterk liggen zijn kredietrapportage en financiële analyse. Daarnaast is hij financieringscoach, waarin hij actief personen op de werkvloer begeleid op basis van persoonlijk sterke punten en talenten. Hierin ligt een positieve nadruk op onderwerpen die nog verbeterd of verder ontwikkeld kunnen worden.

Controller Coby Craaijo

Coby is binnen FOI werkzaam als controller en hiermee verantwoordelijk voor het aanleveren van managementinformatie, opstellen tussentijdse cijfers, managementrapportages en liquiditeitsbeheer en - planning.

Opleidingsontwikkelaar Sander Kluijtmans

Sander Kluijtmans, 29 jaar jong en woonachtig in Tilburg. Op jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in sport, voeding, gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Momenteel een fascinatie voor persoonlijke financiën, vermogensgroei en beleggen. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen en motorrijden.

Na twee HBO-studies (Small Business & Retail Management en Voeding & Diëtetiek) en een jonge maar rijke ondernemers carrière heb ik in september 2021 de overgestapt gemaakt naar Stapelfinancieringen. Hier was ik werkzaam als financieringsspecialist en mocht ik ondernemers en vastgoedbeleggers blij maken en hun dromen verwezenlijken.

Met deze basis heb ik in september 2022 de overstap naar FOI, dé opleider in finance en vastgoed gemaakt. Waar ik momenteel werkzaam ben als opleidingsontwikkelaar.

Op zoek naar persoonlijk opleidingsadvies?

Mail of bel ons en kom direct in contact met onze opleidingsadviseurs.

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd