Onze kernwaarden & wie wij zijn

Praktijkgericht, laagdrempelig, actueel, flexibel, betrouwbaar én een eerlijk tarief. Dat zijn de kernwaarden die je terugziet in onze opleidingen en bij onze trainers. Deze dynamische tijd vraagt van zakelijke dienstverleners dat zij optimaal tegemoet komen aan de steeds veranderende behoeften van de markt en de klanten. Actuele kennis, expertise én de juiste manier van communiceren bepalen het succes. Excellentie ontstaat alleen door continu te veranderen, verbeteren en vernieuwen. Dit wordt ook van ons gevraagd en hier staan wij dan ook voor! Ons team staat elke dag voor jou klaar om het optimale resultaat te realiseren. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag.

Het team van FOI

Klik op het profiel om meer te lezen.

Marleen
Partner & Opleidingsadviseur Marleen van de Sande Bekijk profiel
Femke
Opleidingscoördinator Femke Janssens Bekijk profiel
Karin
Opleidingscoördinator Karin de Laat Bekijk profiel
Kim
Opleidingsontwikkelaar Kim van Kessel Bekijk profiel
Jorrit Van Eck V2
Partner & Trainer Jorrit van Eck Bekijk profiel
Mg 0493V2
Partner & trainer Jaap Huurnink Bekijk profiel
Marcel Geurts V2
Sales manager & trainer Marcel Geurts Bekijk profiel
Member4
Assistent opleidingscoördinator Tim van Lokven Bekijk profiel
Coby groot
Controller Coby Craaijo Bekijk profiel
Eline
assistent opleidingsontwikkelaar Eline Meijer Bekijk profiel
Partner & Opleidingsadviseur Marleen van de Sande

In mijn rol van partner en opleidingsadviseur bij FOI adviseer ik onze opdrachtgevers en cursisten. Ik help leidinggevenden, HR medewerkers en cursisten graag met het samenstellen van het juiste opleidingsprogramma. FOI biedt graag op maat gemaakte programma’s aan en die stel ik graag voor jou samen op basis van de opleidingsbehoefte die er is. Daarnaast ben ik continue bezig met het innoveren van onze opleidingen. Enerzijds betekent dit inspelen op de actualiteit en nieuwe opleidingen opzetten waaraan behoefte is, anderzijds betekent dit het steeds verder doorvoeren van innovatieve leermiddelen in de opleidingen. Het maken van blended opleidingsprogramma’s door inzetten van video, e-learning, digital classrooms en online tools voor herhaling van leerstof. Voor vragen over de opleidingen of een gericht opleidingsadvies kun je dan ook bij mij terecht.

Mijn achtergrond; ik heb Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en Nijmegen. Tijdens mijn studie ben ik al actief geweest bij FOI en heb hier dan ook het financieringsvak mogen leren. Tijdens de periode bij FOI ben ik enthousiast geraakt van dit vak en heb ik ook zelf ervaring mogen opdoen als financieringsspecialist en financieringscoach. Vanuit deze rollen heb ik de behoefte die ik op de werkvloer zag goed kunnen vertalen in adviezen en passende opleidingsprogramma’s.

Opleidingscoördinator Femke Janssens

Binnen FOI ben ik in mijn rol als opleidingscoördinator verantwoordelijk voor een succesvolle ontwikkeling en uitvoering van de FOI opleidingsprogramma’s. Ik ben verantwoordelijk voor het project- en programmamanagement en daarnaast betrokken bij een aantal aanverwante projecten.

Mijn voorliefde voor projectcoördinatie vindt zijn wortels in mijn studie vrijetijdsmanagement en heeft zich verder ontwikkeld in onder andere mijn rol als learning consultant bij een big four accountancy kantoor en als account coördinator bij een van de grootste trainingsbureau’s van Nederland. Inmiddels heb ik al meer dan 9 jaar ervaring als opleidingscoördinator in de financiële sector en ben alweer meer dan een jaar in dienst bij FOI.

Opleidingscoördinator Karin de Laat

Per 1 maart 2020 ben ik het FOI team komen versterken in de rol van opleidingscoördinator. Samen met collega Femke sta ik voor alle cursisten en trainers klaar. Ik draag met name zorg voor het plannen en organiseren van de open rooster trainingen. Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik vind het leuk om contact te hebben met onze cursisten en sta (bijna) altijd klaar om vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als per mail.

Mijn passie voor positieve klantervaringen komt voort uit de studie International hotel management die ik heb afgerond aan de NHTV in Breda. Ik heb behoorlijk wat vlieguren gemaakt in de hospitality industrie. Deze ervaring blijkt in het bankwezen heel goed van pas te komen, en zo ben ik terecht gekomen bij de Rabobank. Hier heb ik gewerkt als adviseur voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten.

Gaandeweg heb ik geleerd dat ik het beste in mijn element ben als ik mijn creativiteit de ruimte kan geven in mijn werkzaamheden. Bij FOI uit zich dat o.a. in het maken van promofilmpjes, het ontwerpen van de maandelijkse nieuwsbrieven en organiseren van personeelsuitjes.

Opleidingsontwikkelaar Kim van Kessel

Sinds 1 oktober 2019 houd ik me binnen FOI met name bezig met het actualiseren, ontwikkelen en verbeteren van ons opleidingsmateriaal. Dit wissel ik af met coaching-on-the-job bij een van onze opdrachtgevers ; een mooie combinatie.

Ik heb een jarenlange bancaire achtergrond in zakelijke kredietverlening, zowel in de commercie (accountmanager) als intern (beoordelaar, kwaliteitscontrole). Om nu vanuit een andere invalshoek met deze materie bezig te zijn, vind ik een geweldige ervaring.

Op langere termijn wil ik gaan ontdekken of ook het trainersvak bij me past.

Partner & Trainer Jorrit van Eck

Drs. J.G.H.J.M. van Eck (Jorrit) studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaringen in het bankwezen, hoofdzakelijk in het zakelijke domein zowel als specialist als in diverse management functies. Hierbij was hij commercieel actief in zowel het grootzakelijke segment als voor MKB ondernemingen. In deze periode gebruikt Jorrit zijn ruime ervaring ook als trainer, hierbij hecht hij veel waarde aan de toepasbaarheid van de opgedane kennis.
Zijn kennis op het gebied van financiële analyse, zakelijke kredietverlening en -beoordeling zet hij in als trainer voor FOI en bij de contacten met opdrachtgevers en het invullen van hun vragen. Vanaf 2018 is Jorrit ook als partner verbonden aan FOI.

Partner & trainer Jaap Huurnink

Vanaf 2009 is Jaap Huurnink directeur en medevennoot van FOI. Voor die tijd is hij al geruime tijd actief geweest als trainer en financieringsspecialist binnen FOI. Aanleiding van de stap naar mede-eigenaar van FOI is de sterke kracht van praktische toepasbaarheid/insteek van de aangeboden opleidingen en trainers. ‘Met passie mensen leren wat ze kunnen gebruiken in de dagelijkse financiële praktijk’, is het doel van Jaap. Onderwerpen waarin Jaap zich onder andere gespecialiseerd heeft zijn, liquiditeit en cashflow binnen bedrijven. Jaap is begeleider van verandertrajecten en financieringscoach, ook is hij een inspirerend trainer en spreker.

Zijn werkervaring is opgebouwd van gekwalificeerd economiedocent naar interimwerk als financieringscoach op zakelijk financieringsgebied, en het adviseren van banken met problemen op het gebied van interne audits. Dit alles om de kwaliteit van medewerkers en hun financieringsvragen te verbeteren. Jaap is mede grondlegger van trainingen vormgegeven vanuit didactische concepten met als ferm fundament FOI’s Pijleroverzicht, dat door o.a. Nederlandse banken wordt ingezet omdat het feilloos financiële risico’s blootlegt.

Sales manager & trainer Marcel Geurts

Marcel Geurts – “Vrees niet om fouten te maken, sta er voor open van deze fouten te leren”

Na het succesvol afronden van zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit in Groningen, heeft Marcel al 20 jaar werkervaring opgedaan in de branche. Door verschillende commerciële functies in het zakelijke segment, bezit Marcel een realistische blik en visie van de praktijk binnen de financiële sector. Enthousiast geeft hij diverse opleidingen waarin vele handvatten worden meegegeven die in de praktijk goed bruikbaar zijn. Onderwerpen die hem sterk liggen zijn kredietrapportage en financiële analyse. Daarnaast is hij financieringscoach, waarin hij actief personen op de werkvloer begeleid op basis van persoonlijk sterke punten en talenten. Hierin ligt een positieve nadruk op onderwerpen die nog verbeterd of verder ontwikkeld kunnen worden.

Assistent opleidingscoördinator Tim van Lokven

Sinds de zomer van 2018 ben ik werkzaam bij FOI. Al snel voelde ik me erg thuis door de fijne werksfeer die er bij FOI hangt. Bij FOI ben ik werkzaam als assistent opleidingscoördinator. In die functie houd ik me bezig met lesmateriaal en voer ik administratieve werkzaamheden uit. Naast dat ik bij FOI werk, rond ik dit jaar mijn studie Economie en Bedrijfseconomie op Tilburg University af en ben ik actief binnen studievereniging Asset. Na de zomer van 2019 ben ik van plan om aan een master te beginnen.

Controller Coby Craaijo

Coby is binnen FOI werkzaam als controller en hiermee verantwoordelijk voor het aanleveren van managementinformatie, opstellen tussentijdse cijfers, managementrapportages en liquiditeitsbeheer en - planning.

assistent opleidingsontwikkelaar Eline Meijer

Sinds de zomer van 2020 ben ik werkzaam bij FOI als assistent inhoudsdeskundige. Hierbij houd ik me vooral bezig met het klaarzetten, updaten en actualiseren van het lesmateriaal voor de trainingen. Deze functie biedt me de kans om kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn Bachelor International Business Administration toe te passen. De fijne werksfeer binnen FOI geeft veel vrijheid en mogelijkheid tot leren. Naast mijn werkzaamheden bij FOI, ben ik gestart met een Master Strategic Management aan Tilburg University.

Op zoek naar persoonlijk opleidingsadvies?

Mail of bel ons en kom direct in contact met onze opleidingsadviseurs.

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd