Inspirerende gastsprekers

Wij bieden inspirerende gastsprekers op het gebied van finance en vastgoed. Onze sprekers hebben ruime praktijkervaring en brengen een eigen, innovatieve visie. Mede hierdoor maken wij jouw event tot een succes.

Denk bijvoorbeeld aan een relatiebijeenkomst of klantevenement waarbij jij inhoudelijk een goed verhaal wil hebben met een inspirerende spreker, zodat de gasten met nieuwe inzichten weer aan de slag gaan.

Mg 0752
Mg 0673

Maatwerk met kwaliteit

Onze kracht ligt in de maatwerk aanpak en het continu zelf ontwikkelen van thema’s die inspelen op de huidige marktontwikkelingen. Wij verdiepen ons in jouw behoefte en het doel van het evenement en zorgen voor de juiste spreker én juiste tone of voice.

Het gaat niet alleen om de bekendheid van de spreker, 'de naam', maar vooral of hij of zij in staat is om uw gasten aan het denken te zetten, te boeien en te vermaken.

Een breed scala aan onderwerpen met diepgang

Bijvoorbeeld voor banken, ondernemersverenigingen, vastgoedondernemers, studiekringen en accountantskantoren leveren wij regelmatig gastsprekers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor het informeren van je klanten, adviseurs of collega's over de meest uiteenlopende financiële en vastgoed onderwerpen, zoals:

  • Financieringskansen – alternatieve financieringsvormen overview.
  • Invloed van actuele ontwikkelingen op de financieringsmogelijkheden, voorwaarden en tarieven.
  • Beleggen in vastgoed – risico’s en kansen.
  • Inzicht in Basel, vereisten vanuit Europa in impact op tarieven en voorwaarden (inzicht in de bankbalans).
  • Vastgoedactualiteiten - financiering versus waardering.
  • Aandachtspunten in het werkgebied van de bank met veel klanten in de branches vastgoed, horeca en bouw.
  • Rolverdeling accountant vs bankier en financieringsadviseur.
  • Gewenste informatievoorziening door financiers en hoe hierop in te spelen als klant.

De inzet van een lezing of workshop voor de bank

Voor (lokale) banken verzorgen wij regelmatig lezingen om klanten en hun adviseurs inzicht te geven in de actuele ontwikkelingen, de impact die dit op de bank en daarmee op de klant heeft (bijvoorbeeld tarieven, het proces van de bank en de voorwaarden).

Ook geven wij regelmatig lezingen over alternatieven wat je met spaargeld kan doen, zoals direct of indirect beleggen in vastgoed. De inhoud van de lezing stemmen we altijd af op het publiek en de actuele vragen.

Mg 0981

De meest inspirerende gastsprekers in Finance en Vastgoed op jouw event?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd