
Bijzondere bedingen in vastgoedcontracten
Krijg een goed inzicht in de bedingen zodat je deze in je eigen praktijk kan toepassen
Tijdens deze interactieve opleiding ga je actief aan de slag met het maken van puntentellingen en het bepalen van de maximale huurprijs. Vervolgens ga je samen met de docent dieper in op hoe u als verhuurder of huurder invloed kunt uitoefenen op de huurprijs. Ook zullen praktijkvoorbeelden aan bod komen waarbij puntentelling worden gemaakt. Daarnaast krijg je tips en trucs om te zorgen voor een verhoging of een verlaging van de huur.
De module puntentelling woonruimte is een verdiepingsmodule op het Totaalpakket Vastgoedbeleggen.
Over het Totaalpakket Vastgoedbeleggen
Het Totaalpakket Vastgoedbeleggen bestaat uit de volgende modules:
1. Vastgoedrekenen
2. Vastgoedfinancieren
3. Huurrecht woonruimte
4. Fiscale en juridische aspecten bij beleggen in vastgoed
5. Vastgoedwaardering
Je kunt alle modules in willekeurige volgorde volgen. Ze staan op zichzelf, maar veel van onze cursisten kiezen ervoor nadat ze de introductiecursus hebben gevolgd om zich in te schrijven voor het gehele Totaalpakket. Lees hier meer over de introductiecursus.
Bij iedere module is het mogelijk om vooraf vragen of een case toe te sturen die tijdens de opleiding behandeld wordt. Zo bieden wij maatwerk dat aansluit op je persoonlijke vragen en behoeftes.
Verdiepingsmodules
Heb je het gehele Totaalpakket al gevolgd en ben je op zoek naar nog meer verdieping? Naast puntentelling woonruimte zijn de volgende modules ook een goede aanvulling op het Totaalpakket Vastgoedbeleggen:
1. Huurrecht bedrijfsruimte
2. Puntentelling woonruimte
3. Schenken en erven van commercieel vastgoed
4. Rendementsverhoging door splitsing van vastgoed
5. VVE en appartementsrechten
6. Verduurzaming van vastgoed
Gerelateerde Blog items:
Succesvolle samenwerking met vastgoed belang
5 tips om uw koopwoning verhuurbaar te maken
Investeren in vastgoed - een vak apart
Voorproefje: Permanent Actueel Commercieel Vastgoed
Tijdens zijn studie lag de nadruk op het algemene civiele recht. Na zijn afstuderen in 2002 werkte Elout als docent en onderzoeker aan de universiteit Leiden. Hier doceerde hij op het gebied van huur-, arbitrage-, aansprakelijkheids-, goederen-, en verbintenissenrecht. In 2006 is Elout beëdigd als advocaat en momenteel is hij werkzaam bij Weebers Vastgoed Advocaten. In zijn dagelijkse praktijk houdt hij zich bezig met het civiele vastgoedrecht en het verbintenissenrecht in de brede zin. Zijn specialisme ligt hierbij op het huur- aansprakelijkheids- en bouwrecht. Op het gebied van huurrecht en aansprakelijkheidsrecht geef Elout regelmatig cursussen.
6 november 2023 | 10:00 - 13:00 |
22 januari 2024 | 10:00 - 16:00 |
7 mei 2024 | 09:00 - 12:00 |
8 mei 2024 | 09:00 - 12:00 |
3 oktober 2024 | 10:00 - 16:00 |
De totale investering voor de training is €325,-
Indien lid Vastgoed Belang zijn de kosten €275,-
En is inclusief:
De trainingen van FOI zijn vrijgesteld van BTW.
In de week voorafgaand aan de training ontvang je de factuur. Deze wordt digitaal verstuurd. Indien er afwijkende factuurgegevens zijn kun je dit doorgeven bij je aanmelding.
Vanaf 6 personen kan een incompany opleiding al een financieel voordeel opleveren. Benieuwd naar de kosten voor een incompany opleiding? Vraag HIER een offerte aan.