PA
11-01-2024
Nieuws
Marleen
Auteur Marleen van de Sande

Sterk van start met Permanent actueel

Het nieuwe jaar is begonnen, en wat is een betere manier om van start te gaan dan door je PE-punten veilig te stellen? Bij FOI hebben we twee geweldige opties om permanent up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de financiële en vastgoedsector Permanent Actueel Finance en Permanent Actueel Verhuurd Vastgoed.

Permanent Actueel Finance

Met een abonnement op Permanent Actueel Finance heb je 24/7 toegang tot onze uitgebreide kennisbank. Bovendien ontvang je elke twee weken diepgaande updates over actuele financiële onderwerpen. Deze updates zijn geaccrediteerd door gerenommeerde brancheorganisaties zoals Stichting MKB Financiering, NIRV, NBA en RB en kunnen worden gebruikt om 6 PE-punten per jaar te behalen. Onze leden omvatten financieringsspecialisten, accountmanagers, financiers, onafhankelijke financieringsadviseurs, adviseurs, accountants en register valuators.

Permanent Actueel Verhuurd Vastgoed

Voor degenen die de ontwikkelingen in de vastgoedpraktijk willen bijhouden, biedt ons Permanent Actueel Verhuurd Vastgoed programma de ideale oplossing. Net als bij Permanent Actueel Finance ontvang je elke twee weken updates in je persoonlijke leeromgeving, geaccrediteerd door brancheorganisaties voor 6 PE-punten per jaar. Dit programma is gericht op beleggers, beheerders en adviseurs in de vastgoedpraktijk en biedt inzicht in marktontwikkelingen, relevante wetswijzigingen en jurisprudentie, zoals huurrecht en fiscale wijzigingen.

Voordelen van FOI's Permanent Actueel programma's

  • Blijf altijd op de hoogte van brancheontwikkelingen met tweewekelijkse updates.
  • Geniet van onbeperkte toegang tot onze kennisbibliotheek.
  • Verdien 6 PE-punten per jaar voor diverse brancheorganisaties.
  • Profiteer twee keer per jaar van korting bij een UP-day, waar kennisdeling en netwerken worden gecombineerd.
  • Verrijk gedurende het hele jaar jouw kennis voor minder dan de prijs van een trainingsdag.
  • Als lid ontvang je altijd 10% korting op ons trainingsaanbod.

Ervaar het zelf, vraag de demo

Blijf voorop lopen in de financiële en vastgoedsector en zorg ervoor dat je klaar bent voor de uitdagingen van 2024 en verder. Meld je vandaag nog aan voor een demo en ontdek zelf de waardevolle mogelijkheden die Permanent Actueel te bieden heeft.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd