Introductie vastgoedbeleggen GRATIS

Maak in twee uur kennis met alle aspecten die komen kijken bij het beleggen in vastgoed tijdens deze gratis cursus!
  • Heldere introductie van het hele Totaalpakket Vastgoedbeleggen;
  • De actuele vastgoedontwikkelingen die voor jou van belang zijn;
  • Alle aspecten waar je als vastgoedbelegger rekening mee dient te houden.

Beleggen in vastgoed is een veelbesproken actualiteit en wordt vaak gezien als een goede investering. Maar is beleggen ook iets voor jou en hoe kun je starten? Hoe bereken je het rendement? Kom erachter tijdens de introductie cursus en krijg inzage in alle aspecten van het beleggen in vastgoed.

Deze opleiding in-company of 1 op 1 afnemen?

PE-punten Meer info

2

Totale kosten Meer info

€ 0

Aantal dagen

1

Overzicht

Over de Introductie Vastgoedbeleggen

Tijdens de Introductie Vastgoedbeleggen maak je kennis met alle onderwerpen die van belang zijn bij het beleggen in vastgoed. De trainer bespreekt de actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en legt uit welke kansen en bedreigingen er zijn. Een selectie van de onderwerpen die aan de orde komen tijdens de training.

- Risico vs rendement

- Rendementsberekeningen en waardering van vastgoed

- Financieringsmogelijkheden

- Huurovereenkomsten

- Fiscale en juridische aandachtspunten

Inschrijven

Schrijf je nu GRATIS in voor de introductie en kom erachter of beleggen in vastgoed ook iets voor jou is!

Over het Totaalpakket Vastgoedbeleggen

Ben je enthousiast geworden en smaakt de introductiecursus naar meer? Schrijf je dan in voor het Totaalpakket vastgoedbeleggen!

Na de introductie heb je een goed beeld van alle zaken die van belang zijn bij het beleggen in vastgoed. In de vijf modules van het Totaalpakket zal er dieper op alle aspecten worden ingegaan. Dit spreekt zowel de beginnende als de ervaren vastgoedbelegger aan omdat je wordt meegenomen in het perspectief van de verschillende stakeholders die bij het vastgoedbeleggen komen kijken. Weten hoe een financier naar jouw aanvraag kijkt, helpt je om je aanvraag op de juiste manier te onderbouwen. Dit geldt voor alle perspectieven. De modules worden verzorgd door mensen uit de praktijk. Zij delen dan ook aan de hand van veel praktijkvoorbeelden hun kennis met je om ervoor te zorgen dat de theorie ook direct vertaald kan worden naar de praktijk.

Het Totaalpakket bevat de volgende modules:

1. Vastgoedrekenen
2. Vastgoedfinancieren
3. Huurrecht woonruimte
4. Fiscale en juridische aspecten bij beleggen in vastgoed
5. Vastgoedwaardering

Je kunt voor de modules apart inschrijven en deze modules in willekeurige volgorde volgen. Ze staan op zichzelf, maar veel van onze cursisten kiezen ervoor, nadat ze de introductiecursus hebben gevolgd, om zich in te schrijven voor het hele totaalpakket.

Je stelt je eigen pakket samen door uitvoeringsdata te kiezen voor iedere module. Dit kan zowel een klassikale training zijn als een virtuele les. We werken in kleine groepen zodat er voor iedere cursist voldoende aandacht is.

Bij iedere module is het mogelijk om vooraf jouw vragen of een praktijkvoorbeeld toe te sturen die tijdens de opleiding behandeld wordt. Zo bieden wij maatwerk en zorgen we dat het aansluit op je persoonlijke vragen en behoeftes.

Gerelateerde Blog items:

Succesvolle samenwerking met vastgoed belang

Investeren in vastgoed - een vak apart

Nieuwe vastgoedfinanciers actief

5 tips om uw koopwoning verhuurbaar te maken

Woning aanhouden om te verhuren - keep to let

Belangrijke begrippen bij de waardebepaling vastgoed

Opleidingstraject

  • Geen vooropleiding vereist
  • Trainingsdag (2 uur)
Leerdoelen

Leerdoelen

  • Heldere introductie van de hele leergang Vastgoedbeleggen;
  • De actuele vastgoedontwikkelingen die voor jou van belang zijn;
  • Alle aspecten waar je als vastgoedbelegger rekening mee dient te houden.
Docent

Jordy Kleemans

Trainer

Ir. Jordy Kleemans MRE studeerde af aan de Technische Universiteit Eindhoven in Bouwkunde met als afstudeerrichting Real Estate Management & Development. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager en assetmanager bij fondsbelegger Annexum, maakte hij de overstap naar adviseur en taxateur Troostwijk om daar vanuit de bestaande taxatiepraktijk mee te helpen een vastgoedadviespraktijk op te zetten. Hier behaalde hij in 2013 zijn Master of Real Estate (MRE). Hierna maakte hij de overstap naar de internationale vastgoedadviseur Savills. Hier was hij als director | Head of Data, Intelligence & Strategy eindverantwoordelijk voor, het opbouwen van een datateam, het team van marktanalisten, en stuurde hij een team van strategische consultants aan. Inmiddels is hij Directeur/ Eigenaar van JK Real Estate Consultancy. Deze onderneming richt zicht op advisering en trainingen binnen de commercieel onroerend goed markt, met de focus op strategie, data en innovatie.

Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van vastgoed, vastgoedwaarderingen, data-analyse en corporate real estate.

Jaap Huurnink

Partner & trainer

Vanaf 2009 is Jaap Huurnink directeur en medevennoot van FOI. Voor die tijd is hij al geruime tijd actief geweest als trainer en financieringsspecialist binnen FOI. Aanleiding van de stap naar mede-eigenaar van FOI is de sterke kracht van praktische toepasbaarheid/insteek van de aangeboden opleidingen en trainers. ‘Met passie mensen leren wat ze kunnen gebruiken in de dagelijkse financiële praktijk’, is het doel van Jaap. Onderwerpen waarin Jaap zich onder andere gespecialiseerd heeft zijn, liquiditeit en cashflow binnen bedrijven. Jaap is begeleider van verandertrajecten en financieringscoach, ook is hij een inspirerend trainer en spreker.

Zijn werkervaring is opgebouwd van gekwalificeerd economiedocent naar interimwerk als financieringscoach op zakelijk financieringsgebied, en het adviseren van banken met problemen op het gebied van interne audits. Dit alles om de kwaliteit van medewerkers en hun financieringsvragen te verbeteren. Jaap is mede grondlegger van trainingen vormgegeven vanuit didactische concepten met als ferm fundament FOI’s Pijleroverzicht, dat door o.a. Nederlandse banken wordt ingezet omdat het feilloos financiële risico’s blootlegt.

Data & Locaties

Kies een startdatum en locatie

8 maart 2024
Virtual Classroom (VOL)
Lesdagen
8 maart 2024 10:00 - 12:00
Locatie


Virtual Classroom (VOL)
23 april 2024
Virtual Classroom
Lesdagen
23 april 2024 10:00 - 12:00
Locatie


Virtual Classroom
5 juni 2024
Virtual Classroom
Lesdagen
5 juni 2024 10:00 - 12:00
Locatie


Virtual Classroom
6 september 2024
Virtual Classroom
Lesdagen
6 september 2024 10:00 - 12:00
Locatie


Virtual Classroom
14 oktober 2024
Virtual Classroom
Lesdagen
14 oktober 2024 10:00 - 12:00
Locatie


Virtual Classroom
10 december 2024
Virtual Classroom
Lesdagen
10 december 2024 10:00 - 12:00
Locatie


Virtual Classroom
Investering

Deze introductiecursus bieden wij GRATIS aan.

Op het moment van inschrijven reserveren we een plekje voor je in de online les. We hebben per uitvoering een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg er dus voor dat als je je inschrijft, dat je dan ook daadwerkelijk aanwezig kunt zijn.


Ervaringen

Ervaringen van anderen

De cursus gaf een goed beeld van alles wat bij beleggen in vastgoed komt kijken. D. van 't Veldt
Leuke introductie met aandacht voor de meest belangrijke zaken, waarbij vele zaken bekend voorkwamen, maar die toch goed waren om even door te nemen. T. ten Voorde - Finance4Ondernemers
Goed gestructureerd en lekker interactief. H. van Heinen
Het was een kort en bondige introductie waar ik echter ook al wat van opgestoken heb m.b.t. de berekeningsmethodiek van vastgoed en de verschillende invalshoeken. Geeft handvatten om e.e.a. de kaderen. J. Mens - Rabobank
Interessant, helder, fijne interactie, motiverend om de andere modules ook te leren. R. Bito
Prima introductie voor de rest van de leergang. Goede uiteenzetting van wat er gaat komen. R. Boogers

Studieadvies nodig?

Neem contact op
Vastgoed Belang logo 2lijn roze

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd