Trainingen in Engels FOI
21-11-2023
Nieuws
Karin
Auteur Karin de Laat

FOI breidt lesaanbod uit met Engelstalige Trainingen en E-learnings

Onlangs heeft FOI het trainingsaanbod uitgebreid met twee Engelstalige trainingen ‘Cashflow analysis’ en ‘Financial statement analysis’ en bijbehorende Engelse e-learningmodules. Deze uitbreiding naar Engelstalige trainingen en e-learnings komt voort uit de groeiende vraag naar Engelstalige opleidingen in een steeds internationaler wordende zakelijke omgeving.

"We merken dat de vraag naar Engelstalige trainingen binnen onze sector groeit," onderstreept Marleen van de Sande, Manager opleidingen bij FOI. "Met teams, werkplekken en zakelijke activiteiten die steeds internationaler worden, is het uitbreiden van ons aanbod met Engelstalige cursussen een logische volgende stap. Deze trainingen stellen onze klanten in staat de medewerkers wereldwijd op hetzelfde kennisniveau te trainen.”

‘Zowel de training ‘Kasstroomanalyse’ als de training ‘Hoe analyseer ik een jaarrekening’, zijn trainingen waar veel vraag naar is”, vervolgt Marleen. “Daarom hebben we ervoor gekozen om eerst deze trainingen in het Engels aan te bieden. Daarnaast worden ook deze e-learningmodules in het Engels aangeboden. De e-learningmodules kunnen worden gedaan ter voorbereiding op de training of los aangeboden worden aan de medewerkers.

Marleen van de Sande Manager FOI

"We merken dat de vraag naar Engelstalige trainingen binnen onze sector groeit"


De training 'Cashflow Analysis' leert deelnemers het opstellen van een cashflowoverzicht, evenals het analyseren en interpreteren van verschillende soorten cashflows. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor het beoordelen van de financiële gezondheid van een bedrijf en het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot investeringen, kredietverlening en meer.

De training 'Financial statement analysis' richt zich op het snel en efficiënt analyseren van financiële verklaringen, zoals de balans en de winst- en verliesrekening. Deelnemers leren hoe ze financiële ratio's kunnen berekenen en interpreteren om een diepgaand begrip te krijgen van de financiële positie van een bedrijf. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde bij het nemen van beslissingen over kredietverlening, investeringen en zakelijke partnerships.

"FOI is er trots op om deze nieuwe Engelstalige trainingen te introduceren. Onze grote klanten die medewerkers hebben in meerdere landen kunnen wij op deze wijze beter helpen in hun behoefte om alle medewerkers dezelfde kennis over te brengen. Ook kunnen hierdoor deelnemers uit diverse landen gelijktijdig een training volgen. De klant kiest of zij deze online of klassikaal wil aanbieden, waarbij online in deze gevallen wel het meest voor de hand liggend is. Wij hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan met het geven van virtual classrooms, ook Engelstalig, en dit wordt door de deelnemers altijd zeer goed gewaardeerd.

Hieronder vind je meer informatie over de inhoud van deze trainingen:

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd