Logo Level UP FOI 1
07-07-2023
Nieuws

Leerplatform LevelUP een jaar online!

Het is inmiddels een jaar geleden dat LevelUP gelanceerd werd. Het online leerplatform ontving veel lovende eerste reacties van cursisten. Maar wat is er veranderd in het afgelopen jaar?

“We hebben niet stilgezeten”, lacht Marleen van de Sande, partner en opleidingsadviseur bij FOI. “In het afgelopen jaar hebben ruim 2.500 cursisten toegang gekregen tot LevelUP. Hiernaast hebben we achter de schermen hard gewerkt om de kennisbibliotheek, online trainingen en het permanent actueel programma uit te breiden. Inmiddels staan er 136 trainingen en meer dan 110 micro-learnings in de vorm van video’s, artikelen en documenten online.”

Marleen van de Sande


Persoonlijk dashboard

Iedereen die deelneemt aan een training van FOI krijgt zes weken toegang tot het online leerplatform. “Voor iedere cursist wordt een persoonlijke leeromgeving ingericht”, vervolgt Marleen. “Hier is het lesmateriaal te vinden en kan voorafgaand aan de training een voorbereidende e-learning gevolgd worden. Hiernaast hebben cursisten ook toegang tot een kennisbibliotheek met daarin korte learning bites, artikelen, video’s, nota’s en ons Permanent Actueel Programma.”

Algoritme

Marleen: “LevelUP maakt hierbij gebruik van een algoritme om aanbevelingen te doen op basis van de leeractiviteiten, interesses en vakgebied van de cursist. Op deze manier krijgt je altijd de beste aanbevelingen die voor jou interessant zijn.”

Gegroeid

Niet alleen het aantal gebruikers maar ook de inhoud van het platform is flink gegroeid. “We hebben het trainingsaanbod verbreed en de online leerinterventies uitgebreid. Inmiddels staan op het platform complete leerlijnen voor al onze trainingen op het gebied van finance en vastgoed. Dit maakt het mogelijk om steeds meer online te leren als cursist en tijdens de trainingen te focussen op het behandelen van praktijkvoorbeelden, zoals onze deelnemers van ons gewend zijn en wat ook altijd gewaardeerd wordt.”

Permanente scholing

Het is naast de trainingen ook mogelijk om permanente scholing te krijgen door middel van het Permanent Actueel programma. “Permanent Actueel is een concept waar we vier jaar geleden mee begonnen zijn, omdat we merkten dat veel cursisten de behoefte hebben om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen in de branche. Daarnaast kunnen de deelnemers hiermee ook punten behalen om aan hun jaarlijkse pe verplichting te voldoen. Als je deelneemt aan het Permanent Actueel programma ontvang je iedere twee weken een update uit de finance of vastgoed branche, geschreven door experts uit de praktijk. Door deze items te lezen en de bijgevoegde vragen te beantwoorden, kan je op jaarbasis 3 tot 6 pe punten ontvangen. Hiervoor zijn we geaccrediteerd door Stichting MKB financiering, NIRV, NBA en RB. We zetten LevelUP sinds een jaar in als platform om deze kennis te delen en we zien steeds meer mensen hier gebruik van maken.”

Demo account

Iedereen die geïnteresseerd is in het Permanent Actueel programma, kan een demo account aanvragen om het een maand gratis uit te proberen. Aanmelden kan door te mailen naar info@foi.nl of te bellen naar 013-5385120.

Bekijk hier een korte introductievideo van LevelUP:

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd