Logo Level UP FOI 1
23-05-2022
Nieuws
Karin
Auteur Karin de Laat

Met trots presenteren we ons nieuwe online leerplatform LevelUP!

Met trots presenteren we ons nieuwe online leerplatform LevelUP!

Het was hard werken de afgelopen periode. Maar eindelijk is het zover. We kunnen ons nieuwe platform LevelUP met iedereen gaan delen! De eerste cursisten maken er al gebruik van en de reacties zijn lovend! De vormgeving en gebruiksvriendelijkheid zijn top!

Naast dat het online lesmateriaal terug te vinden is in deze omgeving, hebben we ook een zéér waardevolle kennisbibliotheek toegevoegd. Deze is gevuld met korte learning bites en nota's en filmpjes. Allemaal super overzichtelijk gecategoriseerd. --> klik hier voor een korte introductievideo van LevelUP.

Wanneer gebruik je LevelUP?

* Als je een training bij FOI volgt waar een e-learning ter voorbereiding aan vooraf gaat. Deze zetten we voor je klaar in je persoonlijke dashboard. Je hebt dan 2 maanden toegang tot het platform
* Óf als je ingeschreven staat voor het Permanent actueel finance of Permanent actueel vastgoed programma. Je hebt dan een jaar toegang tot het platform.

Wat is permanent actueel?

Permanent actueel is een programma van een jaar. Hierbij ontvang je iedere twee weken een relevante update uit de branche (finance of vastgoed, afhankelijk voor welk programma je ingeschreven staat). Deze update kan een kennisartikel zijn, maar ook een video of een nota. Bij dit item zitten altijd 3 vragen waarmee je kan checken of je kennis voldoende up to date is. Een heel waardevol programma als je behoefte hebt om de ontwikkelingen in je branche nauw te volgen én als je PE punten nodig hebt voor jouw brancheorganisatie. We zijn bij heel veel organisaties geaccrediteerd, dus heb je interesse om aan te sluiten, neem dan vooral even contact met ons op!

Wat kost permanent actueel?

Een abonnement op LevelUP kost 349 euro per jaar. Voor dit bedrag sta je ingeschreven voor één van de twee programma's én heb je onbeperkt toegang tot alle extra's. Daarnaast gaan we ook UP dagen organiseren waarbij het delen van kennis en actualiteiten en netwerken centraal staat. Als member van Level UP krijg je voorrang op deze dagen en korting op het tarief!

PE punten

Deelname aan permanent actueel levert je jaarlijks 6 punten op. We zijn aangesloten bij heel veel brancheorganisaties voor PE punten. (Denk aan FFP, NIRV, RB, RA, SEH, Stichting Erkend financieringsadviseur etc.)

Sneak peak

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. We maken graag een demo account voor je aan zodat je het een maand gratis kunt uitproberen en ervaren!

Contact

Heb je aanvullende vragen of wil je een demoaccount aanvragen, mail ons dan op [email protected] of bel naar 013-5385120

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd