Mg 1735
boek

Boek Bouwen aan beleggingspanden

De derde editie van Bouwen aan Beleggingspanden is nu beschikbaar!​ Succesvol beleggen in vastgoed: meer dan geld en geluk.

Om succesvol te investeren in vastgoed is meer nodig dan geld en geluk. Inzicht en kennis zijn van groot belang. Het huidige economische klimaat is wat dat betreft een mooie graadmeter. Het blijkt dat de beste resultaten worden geboekt door beleggers die niet voor het snelle geld gaan, maar weten waar ze mee bezig zijn. Vol passie ontleden ze de risico’s en zoeken ze naar kansen. Bij een aankoop kijken zij verder dan alleen in de boeken, huurders zijn voor hen klanten en geen noodzakelijk kwaad, de financier wordt gezien als de belangrijkste leverancier en wordt gekoesterd.

Beleggen in vastgoed is geen kansberekening en geen toeval. Wat is er wel nodig voor een geslaagde investering? Op die vraag geeft ‘Bouwen aan beleggingspanden’ antwoord. De processen in de vastgoedwereld worden blootgelegd voor de beginnende belegger. De vastgoedmarkt is zo goed als hersteld van de diepe recessie. Ondanks de hoge prijzen in de verschillende segmenten van vastgoedmarkt, dienen zich nog steeds prachtkansen aan. De (voorlopig nog) lage rentestand maakt de financieringslasten een stuk draaglijker en zorgt nu voor een goed rendement op geïnvesteerd eigen vermogen!

Net als in de topsport is achteroverleunen er in het vastgoed niet bij. Wie zichzelf continu verbetert, haalt het beste resultaat.

Nieuw in de derde editie

De derde editie van Bouwen aan Beleggingspanden is geactualiseerd qua statistieken en economische omstandigheden in de vastgoedsector en relevante wetgeving. Daarnaast worden er verscheidene nieuwe onderwerpen toegelicht zoals bijvoorbeeld het belang van de bouwsector en klimaatbeleid.

Bestellen

In het boek ‘Bouwen aan beleggingspanden’ leest u tips & trucs over beleggen in vastgoed. U kunt de nieuwe editie bestellen door een email te sturen naar [email protected]. De prijs van het boek is €45,- (inclusief BTW en verzendkosten).

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Pe
Nopd