Mg 1741
boek

Boek CrowdFunding & VastGoed: Het nieuwe financieren

Ontdek de kracht van publieksparticipatie.

Het leven van een vastgoed ontwikkelaar of belegger was ooit overzichtelijk. Een mooi plan, gelikte schetsen en een huurder. Meer was er feitelijk niet nodig om van start te gaan, immers financiering vormde nauwelijks een obstakel voor de branche. Het financieringsklimaat is blijvend veranderd.

De vastgoedwereld is op zoek naar alternatieve financieringsvormen om te kunnen blijven investeren. Door verschillende veranderde omstandigheden hebben banken zich terug getrokken waardoor investeerders in vastgoed op een andere manier hun financieringsbehoefte moeten vervullen.

Anderzijds is een groep consumenten opzoek naar rendement op hun vermogen omdat de aandelenmarkten volatiel zijn en de spaarrentes op de bank laag. Crowdfunding kan de vraag naar financiering en de zoektocht naar rendement bij elkaar brengen. Naast het matchen van vermogen biedt crowdfunding, zowel voor de investeerder als voor de initiatiefnemer, nog meer voordelen en kansen. Deze voordelen en kansen worden samen met de nadelen en risico’s besproken. Ook het ontstaan van crowdfunding in vastgoedprojecten komt uitgebreid aanbod.

Tot slot bespreken we enkele opvallende praktijkcases kort en geven de auteurs hun visie over de toekomst van CrowdFunding & VastGoed.

Dit boek voorziet de lezer van achtergrond informatie op het gebied van crowdfunding & vastgoed en is zowel geschikt voor initiatiefnemers van vastgoed crowdfundprojecten als voor investeerders in vastgoed crowdfundprojecten. Bestellen kan door een email te sturen met uw naam en adresgegevens naar info@foi.nl. De verkoopprijs bedraagt €50,- inclusief BTW en verzendkosten.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd