FOI helpt mij de puntjes op de i te zetten.

Rabobank

Rob van Raaphorst

Rabobank

Rob van Raaphorst is een goede bekende bij FOI. De accountmanager Bijzonder Beheer bij Rabobank Vijfheerenlanden in Leerdam e.o. volgde er dit jaar meerdere open trainingen. “Ik wilde graag mijn kennis opfrissen. FOI heeft me daar uitstekend mee geholpen.“

Kasstroomanalyse & ratio’s; Financiering en beheer van werkkapitaal; Bijzonder beheer voor bankiers; Financiële analyse en schrijven van een toelichting en Faillissement, doorstart en uitwinning. Rob van Raaphorst koos voor al deze open inschrijvingen. “Toen ik na acht jaar bedrijfsleven opnieuw bij een bank ging werken, moest mijn kennis snel up-to-date zijn. Een collega tipte FOI.”

Gemêleerd gezelschap

Rob van Raaphorst is enorm te spreken over de constante kwaliteit van de opleidingen, die werden gegeven door verschillende trainers. “Bij FOI kennen ze het klappen van de zweep uit de praktijk. Dat weten ze prima te combineren met theoretische kennis.” Dat bij de open inschrijvingen een gemêleerd gezelschap aanwezig is, vindt hij een pre.“Dat maakt het juist extra interessant. Zeker omdat het niet ten koste gaat van de persoonlijke aandacht. Zo heb ik een paar keer een casus uit mijn eigen praktijk ingebracht. Dat is erg leerzaam.”

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd