Alleen FOI kon een opleiding leveren die specifiek genoeg was en voldoende diepgang had.

Rabobank

Mandy Rombout Intern accountmanager Rabobank Woudenberg-Lunteren

Rabobank

Rabobank Woudenberg-Lunteren schakelt FOI in voor maatwerkopleiding ZR1 en GZ met nadruk op fiscaal en juridisch vlak
‘We konden er meteen mee aan de slag’

Rabobank Woudenberg-Lunteren wil natuurlijk altijd up-to-date zijn wat betreft de fiscale en juridische aspecten van agrarische ondernemingen. FOI zorgde voor maatwerk en diepgang. “Alleen zij konden leveren wat wij wilden.”

De ondernemingen in de agrarische sector worden steeds groter. Waar je als bank voorheen vooral te maken had met overzichtelijke eenmanszaken en maatschappen, komen er tegenwoordig steeds meer ingewikkelde (bv-)constructies bij. “We wilden onze kennis daarom naar een hoger niveau tillen”, zegt Mandy Rombout, intern accountmanager bij de Rabobank Woudenberg-Lunteren.

Enorm tevreden
De bank koos daarom voor een maatwerkopleiding ZR1 en GZ bij FOI waarbij de nadruk lag op de fiscale en juridische aspecten. “Daarvoor zijn we in gesprek geweest met andere partijen, maar alleen FOI kon een opleiding leveren die specifiek genoeg was en voldoende diepgang had.”
Vijftien Rabobankmedewerkers volgden de tweedaagse training met een terugkomdag. “Het was supergoed. We zijn enorm tevreden. De docent had zoveel parate kennis dat hij direct al onze vragen kon beantwoorden. We konden de volgende dag meteen aan de slag met wat we geleerd hadden.”

Zoektocht niet nodig
De volgende keer is een lange zoektocht dus niet nodig. “We zijn zelfs al in gesprek met FOI voor een ander opleidingstraject.”

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd