Allemaal op hetzelfde niveau dankzij de 2-daagse leergang vastgoed.

Propertize

Izaak Streefkerk

Propertize

Diverse medewerkers met ondersteunende of staffuncties van Propertize hadden behoefte aan meer kennis over (relevante ontwikkelingen in) de vastgoedsector. FOI bleek hiervoor de juiste partner te zijn. In het voortraject is samen met FOI bekeken welke onderwerpen specifiek aan bod moesten komen. FOI heeft vervolgens relevante praktijkcasussen van Propertize over deze onderwerpen op een goede manier geïntegreerd in de lesstof. Het resultaat was een op maat gesneden tweedaagse incompany leergang, waar uiteindelijk meer dan vijftig medewerkers aan hebben deelgenomen.

De samenwerking met FOI is goed bevallen, zowel in de voorbereiding als tijdens de leergang zelf. Dat geldt ook voor de docent, Klaas Kroot. Door zijn jarenlange ervaring in de vastgoedsector is hij in staat praktische voorbeelden te koppelen aan de theorie. Ook weet Klaas goed in te spelen op verschillende kennisniveaus binnen een groep.

Propertize kijkt terug op een succesvolle samenwerking met FOI. Een aantal collega’s heeft op eigen initiatief een verdiepingscursus gevolgd en een nieuwe samenwerking in de toekomst is zeker niet uitgesloten

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd