E-learning Vastgoedfinancieren

Welke vastgoed financier is geschikt voor jouw aanvraag?
  • Kennis van vastgoedfinancieringsratio's
  • Hoe beoordeelt een vastgoed financier jouw aanvraag
  • Overzicht van vastgoed financieringsmogelijkheden

In deze e-learning wordt inzicht gegeven in onder andere verschillende aspecten van financieren, soorten financiers en risico's die verbonden zijn met vastgoedfinanciering. Tijdens de training Vastgoedfinancieren wordt hier dieper op ingegaan en worden praktijkvoorbeelden behandeld.

E-learning only

PE-punten Meer info

2

Totale kosten

€ 125

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor particuliere en zakelijke intermediairs, relatiemanagers, private bankers, vermogensbeheerders, accountants, vastgoedbeheerders, makelaars, notarissen en (beginnende) vastgoedbeleggers.

Leerdoelen:

In deze E-learning komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Begrippen KYC (Know Your Customer) en LTV (Loan to Value)
  • Financieringsratio's DSCR en ICR
  • Risico's in vastgoedbeleggen waar een financier naar kijkt
  • Inzicht in vastgoedfinanciers

Een e-learning volgen bij FOI

Door het volgen van deze losse e-learning module neem je de basiskennis tot je en kun je je vervolgens verdiepen in het onderwerp door de training te volgen.

FOI Academy

Nadat je ingeschreven bent voor de e-learning, krijg je een uitnodiging vanuit ons online leerplatform FOI Academy. Op jouw persoonlijke dashboard staat de e-learning voor je klaar. Maar er is nog veel meer te vinden in het platform. We delen graag onze kennis met je! Als je voor de eerste keer inlogt krijg je een instructievideo te zien waarin alles uitgelegd wordt. Je krijgt 6 weken toegang tot het platform en de e-learningmodule.

Verdiepen in het onderwerp?

Na het volgen van deze e-learningmodule kun je deelnemen aan de training 'Vastgoedfinancieren'. De financiering van vastgoed is de laatste jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. In de training vastgoedfinancieren wordt stil gestaan bij de ontwikkeling van de afgelopen jaren en de huidige financieringsmogelijkheden. Daarnaast wordt ook uitgebreid stilgestaan naar hoe een vastgoedfinancier jouw propositie beoordeelt.

Al onze e-learning modules zijn vrijgesteld van btw en zijn op ieder moment te volgen.

Opleidingstraject

  • Geen vooropleiding vereist
  • E-learning (2 uur)

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd