E-learning Non-bancaire financieringsvormen

Krijg inzicht in de meest actuele non-bancaire financieringsmogelijkheden
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van non-bancair financieren
  • Overview van alle mogelijke financieringsvormen en bijbehorende financieringspartijen
  • Inzicht in het samenstellen van een gestapelde financiering

In deze e-learning maak je op een afwisselende wijze kennis met de verschillende alternatieve financieringsvormen die gebruikt kunnen worden bij de financiering van een onderneming. Een aanrader voor alle financieringsadviseurs en specialisten werkzaam binnen en buiten de bank!

E-learning only

PE-punten Meer info

2

Totale kosten

€ 150

Doelgroep

De e-learning Non bancaire financieringsvormen is bedoeld voor bedrijvenadviseurs, bankiers (relatiemanagers en financieringsspecialisten), ondernemers, accountants, intermediairs, financieel adviseurs en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in de non-bancaire (alternatieve) financieringsmogelijkheden. In deze e-learning maak je op een afwisselende wijze kennis met de verschillende alternatieve financieringsvormen die gebruikt kunnen worden bij de financiering van een onderneming.

Leerdoelen:

  • De laatste ontwikkelingen in alternatief financieren
  • Maak kennis met de veranderende wet & regelgeving en het ontstaan van de non-bancaire financiers
  • Inzicht in de meest voorkomende alternatieve financieringsvormen. De volgende financieringsvormen komen aan bod: Crowdfunding, Lease, Factoring, Microfinanciering, Non-bancair krediet, Durfkapitaal, Kredietunies, MKB Beurs, Private Equity, Direct lending
  • Welke partijen zijn er in deze financieringsvormen actief?
  • Wanneer zet je welke alternatieve financieringsvorm in en waar op te letten?

Een e-learning volgen bij FOI

Al onze e-learning modules zijn basismodules welke gebruikt worden ter voorbereiding op de training. Met het volgen van de losse e-learning module neem je de basiskennis tot je en kun je later besluiten je te verdiepen in het onderwerp door de training te volgen.

FOI Academy

Nadat je ingeschreven bent voor de e-learning, krijg je een uitnodiging vanuit ons online leerplatform FOI Academy. Op jouw persoonlijke dashboard staat de e-learning voor je klaar. Maar er is nog veel meer te vinden in het platform. We delen graag onze kennis met je! Als je voor de eerste keer inlogt krijg je een instructievideo te zien waarin alles uitgelegd wordt. Je krijgt 6 weken toegang tot het platform en de e-learningmodule.

Verdiepen in het onderwerp?

Na het volgen van deze e-learningmodule kun je deelnemen aan de training 'Mogelijkheden non-bancair financieren'. Tijdens deze training wordt een praktische verdiepingsslag gemaakt in deze onderwerpen. Er worden praktijkvoorbeelden behandeld bij elke financieringsvorm en voorbeelden van gestapeld financieren. Daarnaast wordt ingegaan op de voorwaarden wanneer meerdere financiers betrokken zijn (rangorde cashflow en zekerheden bijvoorbeeld).

Al onze e-learning modules zijn vrijgesteld van btw en zijn op ieder moment te volgen.

Opleidingstraject

  • Geen vooropleiding vereist
  • E-learning (2 uur)

Studieadvies nodig?

Neem contact op

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd