Blogplaatjes 3
01-06-2022
Nieuws
Karin
Auteur Karin de Laat

Vacature! Wie komt ons team versterken als (junior) financieel specialist


Heb je interesse in de markt van de bedrijfs- en vastgoedfinancieringen? Ben jij toe aan een leuke nieuwe uitdaging? FOI zoekt een financieel specialist voor de ontwikkeling van onze trainingen. Ben jij enthousiast, veelzijdig en een professionele zelfstarter die zoekt naar een baan vol afwisseling en uitdaging? Lees snel verder en kom erachter of deze baan jou op het lijf geschreven is.

Wie zijn wij?

Hoi! Wij zijn FOI. FOI verzorgt finance en vastgoedtrainingen. Dit doen we zowel via open inschrijving als via incompany trajecten voor onze klanten in de zakelijke financiële dienstverlening. Wij onderscheiden ons op het gebied van praktijkgerichte maatwerkopleidingen. Hier hebben we veel werk, maar ook veel lol aan!

Met ons gezellige en jonge team houden we ons dagelijks bezig met het verkopen, voorbereiden, ontwikkelen en verzorgen van de trainingen en maatwerktrajecten. De focus ligt hierbij op flexibiliteit, innovatie en actualiteit. We zijn een nuchter bedrijf en hebben een hele prettige, informele werksfeer. We werken in een klein team waarin iedereen heel betrokken is. We leren van elkaar en zijn in staat om snel te schakelen en veranderingen door te voeren. Er is dan ook altijd ruimte voor verbeterinitiatieven.

Kortom we zijn een leuk clubje enthousiaste professionals en we zijn op zoek naar nóg zo’n leuke enthousiasteling!

Wie ben jij?

Even een paar vragen om erachter te komen of we bij elkaar passen. Heb jij tussen je rijtje met persoonskenmerken de volgende woorden staan?

Nauwkeurig | Leergierig l Resultaatgericht | Teamspeler | Pragmatisch | Flexibel | Communicatief vaardig |

Ben jij ambitieus en heb jij affiniteit met bedrijfs- en/of vastgoedfinanciering? Ben jij behulpzaam, initiatiefrijk en houd je van samenwerken? Maar vind je het daarnaast ook fijn om zelfstandig je werk te doen en doe je dat op een integere manier en met een onderzoekende houding? Heb je eventueel ambitie om ook zelf trainingen te verzorgen (dit laatste is optioneel en geen must)?

Wat kun jij?

FOI ontwikkelt zelf alle opleidingen. Dit zijn e-learningmodules, presentaties, nota’s, casussen en examens. Ook het waarborgen van de kwaliteit van de opleidingen en projectmanagement is een onderdeel van de functie. Voor de functie van financieel specialist zoeken wij een pro-actief persoon die het een uitdaging vindt om binnen een klein en dynamisch bedrijf werkzaam te zijn. De cultuur is informeel en laagdrempelig.

Belangrijkste taken

 • Ontwikkelen en up-to-date houden van de opleidingsmaterialen in samenwerking met onze junior inhoudsdeskundige en trainers (zowel interne als externe trainers);
 • Maken van e-learningmodules en presentaties voor de opleidingen;
 • Je verwerkt praktijkvoorbeelden in de opleiding en zorgt dat de opleiding is afgestemd op de wensen van de klant;
 • Ondersteunen van de trainers in het voorbereidingstraject van de opleidingen;
 • Deelnemen aan opleidingen en/ of het zelf verzorgen van trainingen, danwel het coachen van medewerkers op individuele basis;
 • Je zorgt er voor dat de kwaliteit van de opleidingen is gewaarborgd en up to date is.
 • Projectmanagement: zorg voor een juiste afwikkeling van het opleidingsproces, evalueert met klant en trainer en signaleert opleidingskansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten

Profiel

We willen je graag een heleboel leren en je wegwijs maken binnen onze organisatie. Het zou fijn zijn als je aansluit bij één of meerdere van onderstaande kenmerken, maar reageer vooral als je enthousiast wordt van deze functie!

 • Afgeronde HBO of WO opleiding. Bij voorkeur economische studierichting;
 • Je hebt 1 tot 5 jaar ervaring in een financiële omgeving;
 • Je bent analytisch en hebt affiniteit met cijfers;
 • Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je toont initiatief en enthousiasme om een continue bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van FOI en haar producten.

Wat hebben we in de aanbieding?

Wij bieden je een afwisselende baan die flexibel in te vullen is. Qua uren zoeken we iemand voor 28 tot 36 uur. Verder bieden we je:

 • Een uitdagende functie waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt verbreden en verdiepen doordat je continue bezig bent met de actuele ontwikkelingen op gebied van finance en vastgoed in brede zin;
 • Mogelijkheid om zelf ook alle opleidingsprogramma's te doorlopen en jezelf hierin verder te ontwikkelen;
 • Een omgeving waarin we open staan voor jouw ideeën en je deze ook tot uitvoering kan brengen. Hiermee kan je zelf voor een deel ook je eigen functie invulling bepalen;
 • Een jong team waarmee we samen zorgen voor een topproduct voor onze klanten;
 • Mogelijkheden tot het verwezenlijken van mogelijke commerciële danwel trainingsambities.

Wat krijg jij er voor terug?

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, met de intentie deze daarna voor langere tijd/onbepaalde tijd te verlengen. Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan de mogelijkheid om deels thuis te werken en flexibel je werkuren in te zetten. We verzorgen een pensioenregeling voor je en je krijgt uiteraard vakantiedagen en vakantiegeld. In december verwennen we je met een leuk kerstpakket en ook tussendoor uiten we graag onze waardering voor je tomeloze inzet en flexibiliteit!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: Dit is echt afhankelijk van de ervaring en de ambities. Als wij een match zijn, dan komen we hier altijd uit.

Reageren? Graag! Stuur je CV en motivatie voor 17 juli 2022 naar [email protected] onder vermelding van de vacaturetitel.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd