Vacature
28-06-2023
Algemeen
Karin
Auteur Karin de Laat

Vacature alert! Opleidingscoördinator trainingen gezocht!

Opleidingscoördinator

Functieomschrijving:

Kun je goed zelfstandig werken en vind je het fijn om alles op orde te hebben? Lees dan vooral verder! We zijn bij FOI op zoek naar een gezellige collega die ons team komt versterken.

Wie zijn wij?

Hoi! Wij zijn FOI. FOI verzorgt finance en vastgoedtrainingen. Dit doen we zowel via open inschrijving als via incompany trajecten voor onze klanten in de zakelijke financiële dienstverlening. Wij onderscheiden ons op het gebied van praktijkgerichte maatwerkopleidingen. Hier hebben we veel werk, maar ook veel lol aan!

Met ons gezellige en jonge team houden we ons dagelijks bezig met het verkopen, voorbereiden, ontwikkelen en verzorgen van de trainingen en maatwerktrajecten. De focus ligt hierbij op flexibiliteit, innovatie en actualiteit. We zijn een nuchter bedrijf en hebben een hele prettige, informele werksfeer. We werken in een klein team waarin iedereen heel betrokken is. We leren van elkaar en zijn in staat om snel te schakelen en veranderingen door te voeren. Er is dan ook altijd ruimte voor verbeterinitiatieven.

Kortom we zijn een leuk clubje enthousiastelingen en we zijn op zoek naar nóg zo’n leuke enthousiasteling!

Wie ben jij?

Even een paar vragen om erachter te komen of we bij elkaar passen. Heb jij tussen je rijtje met persoonskenmerken de volgende woorden staan?

Nauwkeurig | Resultaatgericht | Klantgericht | Teamspeler | Pragmatisch | Flexibel | Communicatief vaardig | Hand-on

Ben jij lekker behulpzaam, initiatiefrijk en hou je van samenwerken? Maar vind je het daarnaast ook fijn om zelfstandig je werk te doen en doe je dat op een integere manier en met een onderzoekende houding? Vind je het leuk om veel en snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en kun je hier ook goed in prioriteren? Zie je jezelf als een allrounder die zich thuis voelt in een informele, ondernemende werkomgeving? En last but not least, heb je veelvuldig ‘ja’ geknikt tijdens het lezen van bovenstaande vragen? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat kun jij?

We willen je graag een heleboel leren en je wegwijs maken binnen onze organisatie. Wél vinden we het fijn als je al over een bepaalde basis beschikt. We denken zelf aan:

 • Hebt minimaal een afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
 • Je bent goed in multi-tasken, het overzicht bewaren en diverse projecten tegelijkertijd oppakken;
 • Je hebt een groot organisatietalent en een echte ‘do-mentaliteit’
 • Je werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd
 • Je bent heel hands-on, steekt de handen uit de mouwen, springt bij waar nodig
 • Je hebt goede beheersing van diverse softwareprogramma’s en doorgrond snel nieuwe online toepassingen
 • Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt. Je hebt een winnaarsmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw baan een succes te maken
 • Uiteraard spreek en schrijf je perfect Nederlands.
 • Of je nu helemaal geen, 10 of 20 jaar ervaring hebt; solliciteer gerust als je je herkent in deze functie en eigenschappen.

Wat hebben we in de aanbieding?

Wij bieden je een afwisselende baan die flexibel in te vullen is. Qua uren zoeken we iemand voor 28 tot 36 uur. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor gehele opleidingsproces; Iedere training in het open rooster en iedere incompany opdracht is weer een nieuw project. Je bent dus altijd met meerdere projecten tegelijkertijd bezig.
 • We werken met Coachview, ons CRM systeem. Hier staan dagelijks al je taken klaar voor ieder project en zo bewaak jij de voortgang en zorg je dat alles op tijd geregeld en uitgevoerd is.
 • We vinden het leuk als je wilt assisteren bij en organiseren van activiteiten voor FOI intern/extern. Denk hierbij aan kennisdagen, masterclasses, maar ook de kerstborrel en het teamuitje
 • Je pakt signalen op die voortkomen uit de evaluatie met opdrachtgevers, docenten en collega's. Denk aan verbeterpunten en verkoopkansen.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor een stukje officemanagement, o.a. inkoop, telefoon aannemen, individuele cursisten voorzien van opleidingsadvies (no worries, je groeit hier vanzelf in). Maar ook de mailbox bijhouden en inschrijvingen verwerken van individuele cursisten.

Wat krijg jij er voor terug?

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, met de intentie deze daarna voor langere tijd/onbepaalde tijd te verlengen. Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan de mogelijkheid om deels thuis te werken en flexibel je werkuren in te zetten. We verzorgen een pensioenregeling voor je en je krijgt uiteraard lekker wat vakantiedagen en vakantiegeld. Daarnaast ontvang je ook netjes je reiskostenvergoeding. In december verwennen we je met een leuk kerstpakket en ook tussendoor uiten we graag onze waardering voor je tomeloze inzet en flexibiliteit!

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar [email protected]. Zien we een match? Dan kijken we er naar uit om nader kennis met je te maken!


Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd