Achievement-bank-bargain-730557
29-01-2019
Finance
Sander
Auteur Sander Maarleveld

Sander Maarleveld: “Blockchaintechnologie heeft geen last van een lage koers”

U heeft het ongetwijfeld meegekregen. Of niet. Dat laatste is een stuk waarschijnlijker.

Waar ik het over heb? Over de lage koers van de bitcoin.

Ik denk niet dat u daar de afgelopen periode veel over heeft gehoord op het nieuws. Want een lage koers van de bitcoin levert namelijk geen nieuwsitems op.

U weet ongetwijfeld dat crypto-currencies een grote hype zijn geweest in 2017. En dat daarna begin 2018 de hele zeepbel is geklapt, nietwaar? Het bleek allemaal één grote tulpenmanie. En toen we erachter kwamen dat we er niet allemaal snel rijk mee konden worden, was het snel gedaan met de interesse.

En datzelfde geldt natuurlijk ook voor blockchain, toch? Het is de technologie achter onder andere bitcoin. Ook dat heeft uw interesse misschien verloren.

Mag ik u dan een klein kijkje achter de schermen geven? Met het wegebben van de hype en de gekte rond koersstijgingen bleef er een harde kern over. Het zijn de mensen die blockchain echt begrijpen. Het zijn de mannen en vrouwen die ook voor de koersexplosie dag en nacht bezig waren om nieuwe toepassingen te creëren. Die weten wat deze technologie te bieden heeft, nu en in de toekomst.

Zij zijn door blijven ontwikkelen en lossen nu problemen op waar we in het verleden nog tegenaan liepen. En ze vinden oplossingen. Oplossingen die werken.

Deze kern van kenners, ontwikkelaars en entrepreneurs konden zich na de gekte eindelijk weer focussen op de doorontwikkeling van de technologie. En dat deden ze. Want blockchaintechnologie staat als een huis. En wordt elke dag, elke maand en elk jaar beter.

Deze technologie gaat een effect hebben op uw persoonlijke leven, en op uw organisatie.

Want blockchaintechnologie is niet gevoelig voor koersschommelingen.

Maar u bent wel gevoelig voor de komst van nieuwe technologie.

En biedt dat dan een kans of vormt het een bedreiging?

Ik druk u op het hart, verdiep u erin. Dat mag bij mij of bij elk ander. Maar begrijp wat blockchaintechnologie voor u gaat betekenen. Pas dan kunt u besluiten of u wat mee wilt doen.

En koop in de tussentijd eens een bitcoin. De koers is tenslotte super laag…

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd