Menukaart front website blog
02-02-2022
Algemeen
Karin
Auteur Karin de Laat

Menukaart FOI Vastgoed Academy & Finance Academy

Wat staat er allemaal (nog meer) op het menu bij FOI?

Oké picture this; Je hebt een training gevolgd bij FOI. Die was leuk. Sterker nog, het was één van de betere trainingservaringen in je carrière. Je hebt eigenlijk nog wel wat meer leerwensen, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

We zijn zo vrij om je even mee te nemen in de volgende vergelijking:

Je gaat naar een restaurant omdat je:

A. Honger hebt en/of

B. Zin hebt in een avondje uit

Je kiest dit specifieke restaurant uit omdat je:

A. Goede ervaringen hebt óf

B. Een goede recensie hebt gelezen

Je vraagt de ober om een menukaart omdat je nog niet precies weet waar je zin in hebt en je wilt graag weten waar je uit kunt kiezen.

Hoewel FOI een trainingsbureau is en geen restaurant, (we hebben wel een keer een kook workshop gedaan) kunnen we ons helemaal vinden in deze denkwijze. We hebben dan ook een menukaart ontworpen voor zowel onze financetrainingen als ons aanbod aan vastgoedtrainingen.

Zie hieronder beide menukaarten! Als je op de link klikt opent er er PDF document. Je kunt overal op klikken en komt dan meteen bij de juiste pagina met meer informatie terecht. (Duimpje omhoog voor de techniek!)

Menukaart Finance Academy

Menukaart Vastgoed Academy

Heb je vragen over het aanbod? Onze obers, eh opleidingsadviseurs helpen je graag! Bel ons op 013-5305120 voor een vrijblijvend adviesgesprek of stuur een mailtje naar [email protected]

*Omdat FOI veel meer is dan alleen het Financieel Opleidingsinstituut hebben we de merknamen Vastgoed Academy en Finance Academy geadopteerd. In de nabije toekomst zullen deze twee takken ook duidelijker op de website naar voren komen.


Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd