Home Banner2
22-03-2021
Trainingen
Marleen
Auteur Marleen van de Sande

Leren en ontwikkelen in alle soorten en maten bij FOI

Na een bewogen 2020 zijn wij weer goed gestart in 2021. Dit jaar belooft een mooi jaar te worden. Waar vorig jaar de nadruk lag op online opleiden, gaan we in 2021 voor een mooie mix van e-learning, coaching, klassikale trainingen en virtuele trainingen.

Het positieve is dat jullie nu veel meer keuze hebben! We zetten de keuzes even voor je op een rijtje;

  1. E-learningmodules. Deze e-learningmodules zitten vol met praktische handvatten, video’s met uitleg en voorbeeldcases. Je doorloopt ze in maximaal twee uur en ze bieden je de basis inzichten in het onderwerp. Boek ze los of lekker voordelig in één van onze speciaal samengestelde bundels.
  2. Virtuele en klassikale open trainingen – kijk snel op onze kalender naar beschikbare trainingen en schrijf je in als ook jij het verschil wilt blijven maken. Veel van onze trainingen bestaan uit 1 tot 3 opleidingsdagen en een e-learning ter voorbereiding op de training. https://foi.nl/kalender/
  3. Incompany trainingen waarin we een mooie mix maken van e-learning, virtuele en klassikale bijeenkomsten, speciaal op maat gemaakt voor jouw team of bedrijf.
  4. Één-op-één coaching sessie. Heb je een specifieke leervraag en ben je geholpen bij een persoonlijke benadering? Boek dan nu een sessie met één van onze trainers. (datum en tijd in overleg)
  5. Examens – wil je aan de slag als financieringsadviseur in het MKB of in de vastgoedpraktijk. Wij hebben ter afsluiting van de trainingen examens die je het bewijs van je kennis in handen geven.
  6. Diagnostische toetsen & Assessments; Wil jij doorgroeien naar een andere functie? Of wil je als leidinggevende inzicht in de potentie van een medewerker of vacature kandidaat? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze assessments. Wij toetsen snel en laagdrempelig het niveau van de kandidaat en brengen een gericht advies uit.
  7. Een combinatie van alles hierboven en nog wat extra’s. Flexibiliteit zit in ons bloed dus leg ons gerust je vraag voor en wij denken met je mee! Een link met finance danwel vastgoed is wel een pré, want dát is onze specialiteit.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd