Website-versie-2-FOI-IBD-2
25-01-2021
Vastgoed
Marleen
Auteur Marleen van de Sande

IBD Nederland en FOI bieden een kwaliteitsslag bij vastgoedfinancieringen van het intermediair.

Waarom deze samenwerking?
Vind je het als intermediair/ adviseur belangrijk dat je jouw klant kunt helpen als het gaat over beleggen in vastgoed? Met de juiste kennis kun jij jouw klant hierin begeleiden.
Een goede start biedt later in het proces veel efficiency.

Daarom introduceren wij de IBD academy speciaal voor intermediairs. Door het volgen van een of meerdere trainingen weet je wat wel en niet mogelijk is bij vastgoedfinancieringen. Je krijgt inzicht in het belang van het op orde hebben van huurcontracten. Ook leer je hoe de waarde van vastgoed wordt bepaald en wat aandachtspunten en valkuilen zijn bij investeren in vastgoed.

Zo kun je in gesprek met de professionele belegger al meer handvatten geven over de haalbaarheid van een voorgenomen aankoop en een betere begeleiding bieden.

FOI
FOI biedt vastgoed trainingen aan voor particuliere en zakelijke intermediairs, maar ook voor vastgoedbeleggers, vastgoedfinanciers en -adviseurs. De trainingen zijn zeer praktijkgericht ingestoken aan de hand van voorbeelden en daardoor voor iedereen goed te volgen.

De leergang vastgoed, met 5 modules, sluit perfect aan bij het werk van de intermediairs omdat het vastgoedbeleggen vanuit diverse perspectieven wordt belicht. De trainingsmodules zijn ook los te volgen en betreffen; vastgoedrekenen, vastgoedfinancieren (waaronder buy to let en verhuurhypotheken), vastgoedwaardering, fiscale en juridische aspecten en huurcontracten. Daarnaast zijn er verdiepingstrainingen beschikbaar zoals puntentelling woonruimte en schenken en erven van vastgoed.

Door het volgen van een of meerdere opleidingen kunnen intermediairs op het gebied van vastgoed het gesprek aangaan met de klant, en vervolgens het proces opstarten en voorbereiden voor de financieringspartijen. Dit zorgt voor een brede kwaliteitsverbetering én efficiency van de behandeling van financieringsaanvragen in de keten.

Korting
Ben je als intermediair aangesloten bij IBD Nederland? Dan ontvang je 10% korting!

Wil je hier gebruik van maken, vul dan het contactformulier in op de site van de IBD Academy.

Wij wensen je veel kennis en opleidingsplezier toe.

www.foi.nl/kalender

https://ibd-nederland.nl/ibd-academy/

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd