Whats App-Image-2019-03-20-at-09.18.17-1
20-03-2019
Nieuws

Hoffelijk en FOI introduceren gezamenlijk een nieuw concept

De opleidingsinstituten Hoffelijk en FOI gaan hun krachten bundelen om Permanent Actueel aan te bieden aan de zakelijk adviseur. Ze richten zich op adviseurs in de praktijk van corporate finance, de vastgoedbeleggers en adviseurs in de commercieel vastgoed praktijk. De samenwerking is inmiddels beklonken door Algemeen Directeur Wesley van ’t Hof (Hoffelijk), Partner en Trainer Jaap Huurnink (FOI) en Partner en Opleidingsadviseur Marleen van de Sande (FOI).

Twee opleiders, één doel
Samen gaan ze ervoor zorgen dat de relevante actuele wijzigingen in de regelgeving en financiële markt ontsloten worden aan de zakelijk dienstverleners. FOI heeft de expertise voor deze doelgroep en kent de ontwikkelingen. Zij vertalen dit naar de dagelijkse praktijk van de doelgroepen en maken hoogwaardige content. Hoffelijk biedt het concept, zorgt voor de contentverrijking (zowel tekstueel als in de vorm van video en animatie) en ontsluit de content via haar innovatieve digitale leeromgeving.

Kennis permanent actueel houden
Door Permanent Actueel te volgen, blijven de zakelijk adviseurs aantoonbaar op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen hun vak. Permanent Actueel vanuit FOI en Hoffelijk heeft twee varianten: Zakelijk Financieren en Commercieel Vastgoed.

Wesley van ’t Hof: “Permanent Actueel is een gedachte, niet alleen een product of eis. Het is een methode om te leren. Op frequente basis kleine beetjes kennis tot je nemen om je vak beter te kunnen verstaan. Ik ben erg blij dat we hiermee een nieuwe groep adviseurs gaan bedienen. Het is ook een mooie aanvulling voor onze bestaande doelgroep die ook de ondernemer steeds meer van dienst is.”

Nieuwe manier van PE
“De zakelijk adviseurs hebben nu geen PE-certificering zoals in de particuliere markt. Maar de noodzaak om je continu te ontwikkelen is er uiteraard wel. Onze trainingen zijn praktijkgericht en actueel, maar wij en onze opdrachtgevers vinden het belangrijk dat de kennis ook na de training actueel blijft. Daarom bieden we deze kennisupdates op een innovatieve en toegankelijke manier aan in samenwerking met Hoffelijk. Dit concept kan de traditionele klassikale PE-dagen gaan vervangen”, aldus Marleen van de Sande.

Van ’t Hof, Huurnink en Van de Sande verwachten dat er dit jaar al zo’n 500 zakelijk adviseurs zullen starten met Permanent Actueel Zakelijk Financieren en/of Commercieel Vastgoed.

Meer weten?

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd