Mg 0555
07-01-2019
Nieuws
Marleen
Auteur Marleen van de Sande

FOI anno 2019, leren waar en wanneer het jou uitkomt

Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om terug te kijken én vooral ook vooruit te kijken. 2018 was voor FOI een jaar met mooie ontwikkelingen en groei. We hebben onze bestaande en nieuwe klanten en cursisten begeleid in hun ontwikkeling op diverse vlakken.

Kijkend naar 2019 dan staat dit jaar voor ons in het teken van innovatie in combinatie met de verdere ontwikkeling van onze blended learning programma’s. Nieuwe technieken bieden ongekende mogelijkheden. Maatwerk was nog nooit zo op maat. Jouw doelstellingen zijn het vertrekpunt bij het uitstippelen van jouw persoonlijke learning journey.

Blended Learning, meer dan een hip woord.

Voor FOI betekent blended learning dat het leermoment niet beperkt blijft tot 1 klassikale opleidingsdag en 1 opleidingsvorm. Een Learning journey bestaat uit meerdere momenten waarop stof wordt aangeboden op verschillende (moderne) manieren. Klassikaal gecombineerd met digitaal. Waar en wanneer? Dat bepaal je in steeds grotere mate zelf. En dat kan prettig zijn als drukke professional.

Blended learning in 2018

In 2018 hebben wij veel cursisten al enthousiast gemaakt van onze e-learningmodules en e-books. Onze modules kun je als cursist het hele jaar door herhalen om de opgedane kennis te borgen. Ook onze persoonlijke digitale feedback, periodieke leerimpulsen en borgingsopdrachten ondersteunen het blended leren.

Hierin wordt uiteraard ook rekening gehouden met de 70-20-10 methodiek. Onze leervormen ondersteunen het leren met en van elkaar op de werkplek!

Nieuw in 2019

In 2019 gaat FOI door en bieden wij jou;

- Digital classrooms

- Digitale vorm van permanente educatie

- Gamification

Wil jij in 2019 doorgroeien binnen je functie, jezelf verbreden of je team of organisatie naar een hoger niveau brengen? Maak van het samen stellen van jouw learning journey onze uitdaging. Ik adviseer zowel organisaties als individuele cursisten graag over het best passende leertraject, zodat de beoogde groei gerealiseerd wordt.

Namens FOI wens ik iedereen een fantastisch en leerzaam 2019 toe!

Marleen van de Sande

[email protected]

013 538 51 20

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd