Mg 1705
04-01-2019
E-learning

Onze e-learningmodules

FOI maakt gebruik van e-learningmodules. Je kunt deze e-learning modules los volgen en zo kennis opdoen over een specifiek onderwerp. Daarnaast worden deze ingezet als voorbereiding van klassikale opleidingen. Hieronder vind je alle voordelen van onze e-learningmodules op een rijtje.

Direct naar onze catalogus met e-learningmodules

Flexibiliteit

U heeft, als cursist, 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de digitale leeromgeving. Zo kunt u zelf bepalen wanneer en waar u het leermateriaal gaat behandelen. Daarnaast is het mogelijk om de stof op te delen in kleinere delen, waardoor iedereen op zijn eigen tempo kan studeren.

Besparing trainingstijd

Met de e-learning kunt u zich alvast inlezen in het onderwerp. Daarnaast doet u voorkennis op. Dit maakt het gemakkelijker om de stof te volgen tijdens de opleiding. Wanneer u tijdens de e-learning merkt problemen te hebben met een bepaald onderwerp, kunt u uw vragen voor de opleiding doorgeven aan de trainer.

Actuele, consistente kennis

Digitale leeromgevingen zijn gemakkelijk te updaten, waardoor u louter actuele kennis behandelt. Het voordeel is ook dat alle cursisten dezelfde informatie gepresenteerd krijgen. Dit brengt u allen op eenzelfde niveau tijdens de opleiding.

Didactische voordelen

Een belangrijke winst van e-learning is dat het mogelijk is met ICT een rijkere leeromgeving te maken. Voorbeelden zijn het inzetten van oefenexamens, animaties, externe bronnen en toegang tot documenten die u als naslagwerk kan gebruiken.

Theoretisch en praktisch

Naast dat de e-learning u veel theorie brengt, maken wij ook gebruik van cases. Deze proberen wij zo praktijkgericht te maken. Elk bedrijf is natuurlijk anders, daarom kunt u altijd voorafgaand aan de opleiding uw eigen praktijkvragen insturen.

Modules

Op dit moment hebben wij verschillende modules klaarstaan in onze digitale leeromgeving, namelijk:

  • Balanslezen
  • Balansanalyse
  • Zakelijk Financieren
  • Kasstroomanalyse
  • Alternatief financieren
  • Structuurrisico's
  • Financiële analyse
  • Bedrijfsanalyse

Als je deze modules bestelt via de catalogus op ons e-learningplatform, kun je hier direct mee starten.

Er zullen nog meerdere modules volgen! Daarnaast maken wij e-learningmodules op maat voor onze opdrachtgevers.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over onze e-learning?

Neem dan nu contact met ons op via [email protected] of bel ons op 013 538 5120.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd