Mg 1551 1
25-01-2019
Nieuws
Marleen
Auteur Marleen van de Sande

De nieuwe website van FOI is live!

Het is zover; onze website is compleet vernieuwd. Zowel het uiterlijk van FOI.nl als de functionaliteiten zijn flink verbeterd. In dit stuk nemen we je graag mee in de belangrijkste veranderingen en aanpassingen.

Waarom een nieuwe site?

Met de groei die FOI in de laatste jaren heeft doorgemaakt, voldeed de website niet meer aan de eisen van deze tijd. We hebben gewerkt aan inhoud, vorm, vindbaarheid en hebben de website een herkenbaar, maar frisser uiterlijk gegeven. De website biedt op een overzichtelijke manier informatie, waardoor (potentiële) cursisten en klanten de informatie kunnen vinden die zij zoeken.

FOI heeft zich ontwikkeld tot toonaangevende opleider in de Finance en Vastgoedpraktijk. Wij maken gebruik van innovatieve leermiddelen en blended opleidingsprogramma’s om de inhoud van de opleidingen over te brengen aan onze cursisten.

Of je nu HR-manager bent, een finance professional, leidinggevende bij een financiële instelling of een vastgoedbelegger, op onze nieuwe site zijn de voor jou of jouw organisatie passende opleidingen beter vindbaar.

Snel de voor jou relevante opleiding vinden met onze filterfunctie.

Wanneer je je op een opleidingspagina bevindt, kun je eenvoudig aan de linkerkant de voor jou van toepassing zijnde filters aanvinken. Zo krijg je de opleidingen die voor jou geschikt zijn te zien. Je hoeft dus niet meer alle opleidingen door te lopen maar je vindt snel de opleiding die bij jou past.

Op de betreffende opleidingspagina vind je nu overzichtelijk in tabjes de leerdoelen, inhoud, docent en investering terug. Via data en locaties kies je gemakkelijk de door jou gewenste datum van de opleiding en bijbehorende locatie.

Benieuwd naar feedback en reacties van cursisten die je voor gingen? Bekijk het kopje ‘ervaringen’.

Bekijk hier onze finance en vastgoed opleidingskalender voor 2019.

Blog

Door middel van onze blogs delen we continue actuele kennis. Met de komst van de nieuwe site zijn onze blogs in een nieuw jasje gestoken. Je vindt nu bij elk blog een selectie van onze opleidingen die inhoudelijk aansluiten bij de inhoud van de blog. Onze docenten zijn de motor achter deze blogs en daar zijn wij trots op!

Wat vind jij?

Het grote moment is inmiddels gekomen, de site is live. Daar zijn behoorlijk wat uurtjes en zweetdruppeltjes in gaan zitten van zowel onze webbouwer als ons team. We zijn dus ook enorm benieuwd naar jullie mening en reacties. Wat vind je ervan?

We nodigen je uit om er flink op los te klikken, te filteren, zoeken, lezen en ontdekken en met ons je ervaringen te delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en je er net zo enthousiast over wordt als wij.

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd