Cijfermeester3
27-02-2020
Nieuws

Cijfermeester over FOI

FOI mocht voor CijferMeester een opleiding Bedrijfswaardering in de MKB praktijk verzorgen. Wij vroegen aan directeur Casper Klop wat ze van de opleiding vonden en welke aspecten in het bijzonder.

Wat maakte deze opleiding van FOI voor jullie waardevol?

Het was een erg goede mix tussen theorie en praktijk en specifiek gericht de klanten uit de praktijk van CijferMeester. Daardoor kunnen onze adviseurs hun klanten beter helpen wanneer er een bedrijfsovername speelt. Ze hoeven de ondernemingen niet per sé zelf te waarderen, maar wel waarderingsrapporten kunnen lezen en hier kritische feedback op geven om hun klanten hierbij te begeleiden.

Wat vond je onderscheidend ten opzichte van andere opleidingen die jullie volgen?

Het was verfrissend en inspirerend. En de trainer wist er ook echt een workshop van te maken, dus niet alleen maar luisteren maar ook echt meedoen. Er werd ingespeeld op de behoefte en vragen van de deelnemers. Daardoor kon iedereen de hele dag geboeid meedoen tijdens de training.

Wat doen de adviseurs van Cijfer Meester?

Een CijferMeester adviseur biedt u het beste van twee werelden: de charme van een klein administratiekantoor en de kwaliteit vergelijkbaar met die van groot accountantskantoor. Door de toenemende automatisering ontstaat steeds meer ruimte om klanten te ondersteunen in zaken die er echt toe doen: bedrijfseconomisch succesvol zijn, toekomstbestendig ondernemen, financieel perspectief realiseren, enz. Bij veel van deze onderwerpen is de waardering van ondernemingen onvermijdelijk.

Enkele quotes van de deelnemers:

  • Leerzaam, nuttig, goede mix van theorie en praktijk.
  • Ik heb nu kennis om, wanneer de situatie zich binnen mijn kantoor voordoet, op terug te vallen. Daardoor kan ik eventuele gesprekken beter voeren.
  • Goed gestructureerd, kundige docent, nuttige informatie.
  • De stof werd duidelijk behandeld in een goede opbouw. De leraar had erg veel kennis van de stof en beantwoorde de vragen erg goed.
  • Leerzaam. Goed te volgen. In korte tijd veel kennis opgedaan dat op prettige wijze werd gepresenteerd.
  • Verhelderend , levendig, weet de aandacht gevangen te houden.
Wil jij de leergang bedrijfsovername ook volgen? Kijk voor meer informatie op:
https://foi.nl/opleidingen/leergang-bedrijfsovername/

en schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van ons aanbod met onze nieuwsbrief

Certificering

Cedeo
Belasting
Nopd