Onze medewerkers

 • Klaas Kroot, Directeur, oprichter en senior docent

  Klaas Kroot

  Directeur, oprichter en senior docent

  Drs. A.C.L. Kroot (Klaas) studeerde bedrijfseconomie en commerciële economie aan de Universiteit van Tilburg en is cum laude afgestudeerd. Hij is een ervaren ondernemer met daarnaast vijf jaar werkervaring in de accountancy en een tiental jaren werkervaring in Corporate en Leveraged Finance. Naast zijn activiteiten als ondernemer schrijft hij boeken voor HBO- en WO-onderwijs en is hij investeerder in vastgoed en bedrijven. Onder meer is hij eigenaar van diverse opleidingsbedrijven. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van complexe financiële analyse, Leveraged Finance, bedrijfsoverdracht en vastgoed.

  Connect met Klaas Kroot     LinkedIn  

 • Jaap Huurnink, Directeur en senior docent

  Jaap Huurnink

  Directeur en senior docent

  Vanaf 2009 is  Jaap Huurnink directeur en medevennoot van FOI. Voor die tijd is hij al geruime tijd actief geweest als trainer en financieringsspecialist binnen FOI. Aanleiding van de stap naar mede-eigenaar van FOI is de sterke kracht van praktische toepasbaarheid/insteek van de aangeboden opleidingen en trainers. ‘Met passie mensen leren wat ze kunnen gebruiken in de dagelijkse financiële praktijk’, is het doel van Jaap. Onderwerpen waarin Jaap zich onder andere gespecialiseerd heeft zijn, liquiditeit en cashflow binnen bedrijven.  Jaap is begeleider van verandertrajecten en financieringscoach, ook is hij een inspirerend trainer en spreker.

  Zijn werkervaring is opgebouwd van gekwalificeerd economiedocent naar interimwerk als financieringscoach op zakelijk financieringsgebied, en het adviseren van banken met problemen op het gebied van interne audits. Dit alles om de kwaliteit van medewerkers en hun financieringsvragen te verbeteren. Jaap is mede grondlegger van trainingen vormgegeven vanuit didactische concepten met als ferm fundament FOI’s Pijleroverzicht, dat door o.a. Nederlandse banken wordt ingezet omdat het feilloos financiele risico’s blootlegt.

  Connect met Jaap Huurnink     LinkedIn  

 • Marleen van de Sande, Partner & Opleidingsadviseur

  Marleen van de Sande

  Partner & Opleidingsadviseur

  mr. MMG van de Sande (Marleen) heeft Fiscaal Recht en Ondernemingsrecht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Marleen is een van de partners van FOI en voornamelijk actief als financieringsspecialist en adviseur opleidingen. In deze functie voert zij diverse taken uit. O.a. als financieringscoach, uitvoeren van eerste lijncontroles, het geven van workshops en het adviseren van klanten over het opleidingenpakket van FOI. Voor vragen over de opleidingen of een gericht opleidingsadvies kunt u dan ook bij haar terecht. Daarnaast begeleidt zij als financieringscoach medewerkers bij het beoordelen en analyseren van financieringsaanvragen.

  Connect met Marleen van de Sande     LinkedIn  

 • Jorrit van Eck, Partner & Trainer

  Jorrit van Eck

  Partner & Trainer

  Drs. J.G.H.J.M. van Eck (Jorrit) studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaringen in het bankwezen, hoofdzakelijk in het zakelijke domein zowel als specialist als in diverse management functies. Hierbij was hij commercieel actief in zowel het grootzakelijke segment als voor MKB ondernemingen. In deze periode gebruikt Jorrit zijn ruime ervaring ook als trainer, hierbij hecht hij veel waarde aan de toepasbaarheid van de opgedane kennis.
  Zijn kennis op het gebied van financiële analyse, zakelijke kredietverlening en -beoordeling zet hij in als trainer voor FOI en bij de contacten met opdrachtgevers en het invullen van hun vragen. Vanaf 2018 is Jorrit ook als partner verbonden aan FOI.

  Connect met Jorrit van Eck     LinkedIn  

 • Marcel Geurts, Salesmanager en Senior docent

  Marcel Geurts

  Salesmanager en Senior docent

  Marcel Geurts – “Vrees niet om fouten te maken, sta er voor open van deze fouten te leren”

  Na het succesvol afronden van zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit in Groningen, heeft Marcel al 20 jaar werkervaring opgedaan in de branche. Door verschillende commerciële functies in het zakelijke segment, bezit Marcel een realistische blik en visie van de praktijk binnen de financiële sector. Enthousiast geeft hij diverse opleidingen waarin vele handvatten worden meegegeven die in de praktijk goed bruikbaar zijn. Onderwerpen die hem sterk liggen zijn kredietrapportage en financiële analyse. Daarnaast is hij financieringscoach, waarin hij actief personen op de werkvloer begeleid op basis van persoonlijk sterke punten en talenten. Hierin ligt een positieve nadruk op onderwerpen die nog verbeterd of verder ontwikkeld kunnen worden.

  Connect met Marcel Geurts     LinkedIn  

 • Sandra van Esch, Controller

  Sandra van Esch

  Controller

  ​Sandra van Esch heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HEAO Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch. Binnen FOI is zij werkzaam als controller en hiermee verantwoordelijk voor het aanleveren van managementinformatie, opstellen tussentijdse cijfers, managementrapportages en liquiditeitsbeheer en - planning.

  Connect met Sandra van Esch     LinkedIn  

 • Tim Ficken, Financieel opleidingsadviseur & ontwikkelaar

  Tim Ficken

  Financieel opleidingsadviseur & ontwikkelaar

  Tim Ficken heeft HBO-Bedrijfskunde MER en HBO-Verpleegkunde gestudeerd aan de Fontys Hogescholen. Ruim 8 jaar werkzaam binnen de financiële dienstverlening en sinds 2014 werkzaam bij FOI als Financieel opleidingsadviseur & ontwikkelaar. Hij is verantwoordelijk voor de content van de trainingen die FOI verzorgt en bezoekt daarnaast  klanten / partners en evenementen om inzicht te geven over het opleidingsaanbod en de werkzaamheden die FOI verzorgt.

  Connect met Tim Ficken     LinkedIn  

 • Henk Rijken, Docent

  Henk Rijken

  Docent

  Drs. H. Rijken RV (Henk) studeerde bedrijfswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en Bussines Valuation aan de Erasmus te Rotterdam. Inmiddels werkt hij al bijna 15 jaar in de financiële wereld bij hoofdzakelijk banken, maar ook in de accountancy en advisering. Henk is gespecialiseerd in financierings-/waarderingsvraagstukken van bedrijven. Eveneens heeft Henk een intensieve bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling van interne ratingmodellen die worden gebruikt bij de zakelijke kredietverstrekking door de Rabobank. In zijn werk streeft hij een hoge kwaliteit na, heeft een no nonsense houding, legt graag verbindingen tussen mensen/bedrijven en heeft openheid hoog in het vaandel staan.

  Connect met Henk Rijken     LinkedIn  

 • Ellen Claassen, Docent

  Ellen Claassen

  Docent

  Ellen is een gepassioneerde en gedreven dame die gelooft in medewerkers en hun ontwikkeling. Ze wil waarde toevoegen bij creatieve inzichten, initiëren en implementeren van (nieuwe) ideeën. Ze helpt organisaties en teams met belangrijke beslissingen en begeleidt naar een significante en structureel betere performance. Ellen heeft meer dan 10 jaar ervaring als (interim) verandermanager bij diverse servicegerichte bedrijven en meer dan 3 jaar ervaring met Lean- en projectmanagement.

  Connect met Ellen Claassen     LinkedIn  

 • Jordy Kleemans, Head of Research & Consultancy Savills, senior consultant en docent

  Jordy Kleemans

  Head of Research & Consultancy Savills, senior consultant en docent

  Ir. Jordy Kleemans MRE studeerde af aan de Technische Universiteit Eindhoven in Bouwkunde met als afstudeerrichting Real Estate Management & Development. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager en assetmanager bij fondsbelegger Annexum, maakte hij de overstap naar adviseur en taxateur Troostwijk om daar vanuit de bestaande taxatiepraktijk mee te helpen een vastgoedadviespraktijk op te zetten. Inmiddels heeft hij de overstap gemaakt naar de (inter)nationale vastgoedadviseur Savills en is eindverantwoordelijk voor de Nederlandse research en consultancy activiteiten. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van vastgoed, vastgoedwaarderingen en corporate real estate.

 • Aad Rozendal, Docent

  Aad Rozendal

  Docent

  Dr. A. (Aad) Rozendal studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Hij heeft jarenlange ervaring met fiscale advisering rondom vastgoed en adviseert diverse vastgoedfamiliebedrijven bij het bedrijfsopvolgingstraject. Aad Rozendal is ruim 10 jaar werkzaam geweest bij PwC en is thans werkzaam als fiscalist en docent bij FBN Juristen en als wetenschappelijk adviseur verbonden aan RSM Netherlands Belastingadviseurs. Tevens is hij als docent en onderzoeker verbonden aan de leerstoelgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam en werkzaam bij het Amsterdam Center for Tax Law (ACTL). Aad verzorgt regelmatig opleidingen op het gebied van vastgoed en fiscaliteit maar ook bredere fiscale opleidingen.

  Connect met Aad Rozendal     LinkedIn  

 • Piet Peters

  Docent

  Hij is zowel bancair als bedrijfskundig opgeleid. Zijn huidige loopbaan richt zich, naast het vervullen van interim opdrachten, op het coachen van executive en senior kader. Tijdens zijn loopbaan is hij jarenlang betrokken geweest bij het opleiden van Commissarissen en daarnaast heeft hij ruim 5 jaar diverse Raden van Toezicht begeleid en geadviseerd . Het begeleiden van  fusieprocessen  was één van zijn specialiteiten. Vanuit zijn ervaring is hij gewend om  Raden van commissarissen en Raden van Toezicht tijdens hun vergaderingen te observeren en feed-back te geven op hun functioneren.  Als trainer zal men hem ervaren  als een open  persoonlijkheid, die in staat is om objectief  zijn visie op het functioneren van het team  en het individu  te geven. Vooral opbouwend,  met als doel  het team en de individuele commissaris met zijn adviezen op een hoge plan te tillen.

 • Hilma Bolsman, Docent

  Hilma Bolsman

  Docent

  Hilma Bolsman biedt een unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van huur(prijs)beleid, woonlasten, huurtoeslag, woningmarkt, verhouding verhuurder en huurders(organisaties) en diverse onderwerpen op het gebied van woonrecht.
  Kernbegrippen in de werkwijze van Hilma Bolsman zijn: professioneel, duidelijk en integer.

 • Coos van den Ouden

  Docent

  Coos verzorgt trainingen naast werkzaamheden vanuit zijn eigen adviespraktijk. Hij is als adviseur/manager betrokken bij diverse ondernemingen, waaronder investeringsbedrijf BB Capital en een beheerder van beleggingsinstellingen. Hij is mede initiatiefnemer en bestuurder van ZIB Crowdfunding, dit platform richt zich op financiering (maatschappelijk) vastgoed. Voordat hij zijn adviespraktijk startte heeft hij ervaring opgedaan bij diverse banken zoals ABN AMRO, Staalbankiers en Rabobank. Zijn specialisatie is gelegen in opleidingen voor vastgoed- en alternatieve financieringen.

  Connect met Coos van den Ouden     LinkedIn  

 • Marjolein Scheeper, Docent

  Marjolein Scheeper

  Docent

  Marjolein Scheeper studeerde rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is afgestudeerd in strafrecht en privaatrecht. Na een stage bij de rechtbank Amsterdam als griffier is zij aan de slag gegaan bij Unger Hielkema Advocaten in Amsterdam waar zij zich bezig heeft gehouden met huurrecht. Momenteel werkt zij sinds 1 januari 2015 als huurrechtadvocaat bij Hielkema & co in Amsterdam waar zij zich met name richt op huurrecht voor woonruimte, maar daarnaast ook zaken behandelt met betrekking tot huurrecht voor bedrijfsruimte, bestuursrecht, koop en VvE. Naast haar werk als advocaat schrijft zij artikelen voor juridische tijdschriften en annotaties bij uitspraken. Marjolein geeft bij FOI cursussen op het gebied van het huurrecht voor woonruimte, met name over het Woningwaarderingsstelsel.

 • Willemijn Lever, Advocaat & Docent

  Willemijn Lever

  Advocaat & Docent

  Mr. W. (Willemijn) Lever MRICS is sinds 2002 als advocaat werkzaam. Zij is gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht en volgde daartoe meerdere specialisatieopleidingen. Zij heeft zich inmiddels verbonden aan Legaltree, een advocatenkantoor dat de krachten bundelt van ambitieuze, positief ingestelde en ondernemende partners waarbij persoonlijk contact met cliënten centraal staat. Zij heeft een jarenlange ervaring in de overheidspraktijk. Zij treedt voorts als voorzitter op van een bezwaarschriftencommissie en zij publiceert geregeld in diverse vaktijdschriften, waaronder de Gemeentestem. Willemijn verzorgt tot slot op regelmatige basis (inhouse)cursussen en seminars voor cliënten binnen haar rechtsgebied.

 • John Bult, Docent

  John Bult

  Docent

  Mr. drs. J.A. (John) Bult RB is een aantal jaren werkzaam geweest  in het bankwezen. Sinds 2003  is hij gevestigd als zelfstandig belastingadviseur en estate planner. Daarnaast is hij als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten en geeft hij ruim 15 jaar fiscale trainingen. Er verschijnen regelmatig publicaties van zijn hand in diverse vakbladen. Naast een brede fiscale adviespraktijk is John gespecialiseerd in bedrijfsopvolging en daarnaast in de overdracht en structurering van vermogen.

 • Elsje de Bie, Docent

  Elsje de Bie

  Docent

  Elsje studeerde privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam, en mededingingsrecht aan de City Law School in Londen. Zij werkt sinds 2011 als advocaat. Haar stage liep ze bij een groot kantoor in Amsterdam waarna ze een jaartje bij een kleiner kantoor in Den Haag werkte. Sinds 2015 is ze in dienst bij Hielkema & co advocaten in Amsterdam, een kantoor dat is gespecialiseerd in het huurrecht voor woon- en bedrijfsruimte. Elsje is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Haar cliënten zijn voornamelijk woningcorporaties en (particuliere) beleggers. Elsje doceert regelmatig op het gebied van het huurrecht.

 • Arjo Wesdorp, Inhoudsdeskundige

  Arjo Wesdorp

  Inhoudsdeskundige

  ​Drs. A.J. Wesdorp (Arjo) is een ervaren bankier in de breedte van de zakelijke kredietverlening. Met zowel kennis vanuit commerciele als ook krediettechnische hoek weet hij uitstekend de risico’s in het juist evenwicht van de klant-bankrelatie te plaatsen. Dit vanuit de visie van de bankier, oog voor het te accepteren risico in het totale perspectief van de klantrelatie.

  Zijn inzet bij FOI als inhoudsdeskundige richt zich op vraagstukken die diepgang vragen. Dit kan analyse zijn van posten op clientniveau, maar ook vraagstukken op krediettechnisch of juridisch terrein komen aan de orde.

 • Kees den Bieman, Docent/ Inhoudsdeskundige

  Kees den Bieman

  Docent/ Inhoudsdeskundige

  ​Dr.Ir. C.F.M. den Bieman (Kees) is een zeer ervaren financier in zowel economisch goede tijden als ook bij economische neergang. Na ruim 20 jaar ervaring als financier in de zakelijke markt is hij nu zelfstandig werkzaam als bedrijfseconomisch adviseur. Binnen FOI vervult hij de rol van senior vakspecialist. Hij studeerde en promoveerde aan de Landbouw Universiteit Wageningen, deed een management opleiding van De Baak in Noordwijk en volgde een groot aantal financieringsopleidingen. Hij is verbonden geweest aan de Landbouw Universiteit en heeft 19 jaar gewerkt op directieniveau binnen de zakelijke markt bij diverse banken. Hij is deskundig op het vlak van grote en complexe bedrijfsfinancieringen.

 • Jan de Jongh, senior trainer

  Jan de Jongh

  senior trainer


  Jan de Jongh is na zijn studie Bedrijfskunde aan de Agrarische Hogeschool 6 jaar werkzaam geweest binnen Rabobank, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar het trainerschap. Als trainer en directeur van Tryact HRD heeft Jan veel kennis en ervaring opgedaan binnen de profit en non-profit sector en binnen diverse bedrijven. Sinds 2006 is Jan geheel zelfstandig en vervult hij voor diverse ontwikkeltrajecten de rol van ervaren adviseur en/of trainer op het vlak van vaardigheden. Voor Focus zijn dit onder andere de traject ‘Commerciële Adviesvaardigheden’ voor de agrarische sector en ‘Train de trainer’ binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast verzorgt Jan coachtrajecten voor diverse medewerkers binnen de accountancybranche.

 • Monique Busch, Docent

  Monique Busch

  Docent

  ​Drs. M.M.B. Busch RC (Monique) is na haar studie Rechten en Economie aan de Universiteit in Utrecht in het bankwezen gaan werken op het gebied van zakelijke financieringen. Na 4 jaar heeft zij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en daar de functies van concerncontroller en treasurer gecombineerd. In deze periode heeft zij ook de opleiding voor Registercontroller gevolgd. Sinds 2009 is ze werkzaam als adviseur op het gebied van werkkapitaalbeheersing en verzorgt veel trainingen voor o.a. het bankwezen en het bedrijfsleven. Op deze wijze kan ze haar bancaire ervaring mooi combineren met haar ervaring in het bedrijfsleven.

 • E.P.W. (Elout) Korevaar, Docent

  E.P.W. (Elout) Korevaar

  Docent

  Tijdens zijn studie lag de nadruk op het algemene civiele recht. Na zijn afstuderen in 2002 werkte Elout als docent en onderzoeker aan de universiteit Leiden. Hier doceerde hij op het gebied van huur-, arbitrage-, aansprakelijkheids-, goederen-, en verbintenissenrecht. In 2006 is Elout beedigd als advocaat en sinds 2012 is hij werkzaam bij Hoeberechts Advocaten. In zijn dagelijkse praktijk houdt hij zich bezig met het civiele vastgoedrecht en het verbintenissenrecht in de brede zin. Zijn specialisme ligt hierbij op het huur- aansprakelijkheids- en bouwrecht. Op het gebied van huurrecht en aansprakelijkheidsrecht geef Elout regelmatig cursussen.

 • Gerben Koskamp, Docent

  Gerben Koskamp

  Docent

  ​G.J. Koskamp (Gerben) is een ervaren bankier en ondernemer. In de financiële sector heeft hij de afgelopen 13 jaar verschillende functies bekleed op het vlak van zakelijk financieren. Sinds een aantal jaar heeft hij een eigen bedrijf als freelancer in de zakelijke dienstverlening, runt hij een agrarische familieonderneming en verzorgt hij werkzaamheden als trainer/coach voor FOI. Hij studeerde veehouderij aan de CAH(Christelijke Agrarische Hogeschool) te Dronten. Vervolgens is hij 5 jaren werkzaam geweest als accountmanager agrarisch in Drenthe waarna hij de overstap maakte naar het werken als interim professional. Als interim professional is hij werkzaam geweest in verschillende functies in het accountmanagement en als leidinggevende. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van bedrijfsanalyse en -financiering. Daarnaast heeft hij een heldere visie op het werken in teamverband en het procesmatig samenwerken.

 • Carlo Walschots, Docent

  Carlo Walschots

  Docent

  ​Ir. C.P.R.T. (Carlo) Walschots studeerde Agrarische Bedrijfseconomie en Voorlichtingskunde aan de Universiteit van Wageningen en heeft een ruime ervaring in bankwezen en consultancy. Tijdens zijn 11 jarig dienstverband bij Fortis/ABN AMRO werkte hij onder andere aan grote strategische projecten en heeft als projectleider de Corporate Clients afdeling van ABN AMRO in Eindhoven weer opgebouwd. Inhoudelijk zijn Procesoptimalisatie, Commercie, Corporate en Leverage Finance vakgebieden waarop hij binnen de bank een vooraanstaande rol vervulde. Sinds eind 2011 is hij als zelfstandig consultant, trainer en ondernemer actief. Thans adviseert en begeleid hij ondernemers in het realiseren van plannen en doelstellingen, treedt hij op als financieringsdeskundige en is mede-eigenaar van een bedrijf in innovatieve voedingsprodukten.

  Connect met Carlo Walschots     LinkedIn  

 • Paul Roosen

  Docent

  drs. P. Roosen heeft een bancaire achtergrond in de corporate finance praktijk. Vervolgens heeft hij directiefuncties vervult bij corporate ondernemingen en ook diverse bedrijven gekocht en verkocht. Tijdens deze periode heeft Paul veelvuldig trainingen verzorgd op het gebied van structurering van financieringen, bedrijfsovernames, bedrijfswaardering.

 • Sander Maarleveld, Docent (ALECT)

  Sander Maarleveld

  Docent (ALECT)

  Ing. A.A. Maarleveld is in 2009 gestart met zijn eigen bedrijf Alect. Hij adviseert en ondersteunt bedrijven bij commerciële uitdagingen en is een ervaren trainer. Sander heeft een achtergrond in de ICT en grote interesse in nieuwe en disruptieve technologie. Nieuwsgierig geworden naar bitcoins is hij zich na een eerste aankoop meer gaan verdiepen in de achterliggende techniek, de mogelijkheden van blockchain en andere cryptocurrency. Hij vindt dat elke organisatie minimaal moet weten wat de mogelijkheden van blockchaintechnologie zijn, om daarmee de impact op de eigen organisatie te kunnen bepalen.

 • Jos Bankras, Docent

  Jos Bankras

  Docent

  ​Jos is al ruim 20 jaar werkzaam bij diverse banken, voornamelijk als kredietbeheerder. Naast een reeks van bankopleidingen heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in de praktijk, van particulier tot zakelijk tot groot zakelijk. Door ervaringen met bijzonder beheer en uitwinningen is er affiniteit gegroeid met juridische aspecten. Vandaar dat Jos trainingen met deze inhoud verzorgt.

 • Ramon Brouwer

  Docent

  Na zijn studie aan de HTS Haarlem (studierichting constructief) heeft Ramon enige jaren gewerkt bij een bouwkundig adviesbureau. De werkzaamheden bestonden uit het doen van aankoopkeuringen, planmatige onderhoudsplannen, projectbegeleiding en schade-expertise. In 1997 werd hij vastgoedmanager bij Poelwijck Sweers waar hij in 1999 is beëdigd tot makelaar en taxateur. Als vastgoedmanager hield hij zich bezig met het opstellen van exploitatiejaarplannen, de aanbesteding en coördinatie van planmatig onderhoud alsmede de taxaties van vastgoed conform de richtlijnen van de ROZ IPD. In 2002 heeft hij de stap gemaakt naar Capelle makelaars waar hij manager werd van de afdeling wonen en bedrijfsmakelaardij. Hier werd hij geconfronteerd met de uitdaging mee te denken aan de vernieuwing van Zuidoost, Nieuw West en andere wat kleinere vernieuwingsgebieden binnen Amsterdam. Ramon is een van de twee oprichters van 123makelaar in 2009 en hier nog altijd werkzaam. Daarnaast is hij actief als docent op het gebied van Vastgoed en voorzitter van de Educatie Commissie van het Taxatie Management Instituut.

  Connect met Ramon Brouwer     LinkedIn  

 • Cécile van de Loo, Senior Trainer/ Coach

  Cécile van de Loo

  Senior Trainer/ Coach

  Na haar studie fiscale economie aan de HEAO in Arnhem, heeft Cécile fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. Vervolgens is zij haar carrière begonnen door vijf jaren gewerkt te hebben in de fiscale adviespraktijk. Na deze periode heeft zij ruim zestien jaren gewerkt voor de Rabobank, onder andere in diverse management – en directiefuncties, zowel in het particuliere domein als het zakelijke domein. In deze periode heeft zij ook de Masteropleiding of Financial Planning aan de Erasmusuniversiteit van Rotterdam met succes afgerond. Haar ambitie is om mensen en organisaties beter maken teneinde klanten optimaal te kunnen bedienen en verwachtingen te overtreffen! In haar rol als coach begeleidt zij medewerkers zowel op de inhoud als op gedrag en vaardigheden teneinde de gewenste verbeterslag structureel te laten maken. Dit doet zij met een gezonde dosis humor, aandacht voor de mens en een goede commerciële instelling.

  Connect met Cécile van de Loo     LinkedIn