Over FOI

FOI, voor zichtbare competentie ontwikkeling.

Met de opleidingen van FOI ontwikkel je competenties in je financiële werk.

Voor financiële professionals binnen de zakelijke dienstverlening, non profit en bedrijfsleven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele cases ingebracht door de klant zelf.

Met opleidingstools en praktische handvatten wordt de competentie ontwikkeling geborgd. Onze hoogopgeleide gepassioneerde docenten zijn vakspecialisten die dagelijks werkzaam zijn in bank en bedrijfsleven. Door hun kennis, achtergrond en ervaring staan zij steeds boven de opleidingsmaterie en weten zij de onderwerpen goed in een breder kader te plaatsen.

De opleidingen en trainingen zorgen voor meer effectiviteit in het dagelijkse werk, leiden tot een hogere ROI en klanttevredenheid.

FOI gelooft in operational en client excellence

De beste performance, uitmuntende klanttevredenheid, hoogste betrouwbaarheid én de laagste kosten. Dat is operational en client excellence. FOI gelooft in deze aanpak om de operationele winst te maximaliseren. Deze dynamische tijd eist van zakelijke dienstverleners dat zij optimaal tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoefte van de markt en de klanten. Actuele kennis, expertise én de juiste manier van communiceren bepalen meer en meer de concurrentiekracht. Excellentie ontstaat alleen door continu te veranderen, verbeteren en vernieuwen.


Goed volstaat niet meer. Zet de stap naar excellent. Neem een voorsprong met FOI!

Hoe bereiken

Kennis én vaardigheden zijn bepalend voor het succes. FOI integreert daarom beide in trainingen. Dit geldt zowel voor de verandertrajecten als de incompany-opleidingen.

Hoe bereiken

Om de leerstof op een efficiënte en effectieve manier over te brengen heeft FOI vanuit de dagelijkse financiële praktijk een aantal zeer succesvolle opleidingstools ontwikkeld: