Over FOI

De financiële wereld is continu in beweging. 24/7 worden doorslaggevende beslissingen genomen.

Kennis is hierbij altijd cruciaal.


FOI kent de financiële wereld in al zijn finesses. Onze trainers staan er middenin. Ze behoren tot de top van hun vakgebied. Door zich te verdiepen in uw situatie en ter plekke in te spelen op uw behoeften, verhogen ze direct en aanwijsbaar het kennisniveau binnen uw bedrijf of instelling.


Wie kiest voor FOI, kiest voor excellentie

FOI gelooft in operational en client excellence

De beste performance, uitmuntende klanttevredenheid, hoogste betrouwbaarheid én de laagste kosten. Dat is operational en client excellence. FOI gelooft in deze aanpak om de operationele winst te maximaliseren. Deze dynamische tijd eist van zakelijke dienstverleners dat zij optimaal tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoefte van de markt en de klanten. Actuele kennis, expertise én de juiste manier van communiceren bepalen meer en meer de concurrentiekracht. Excellentie ontstaat alleen door continu te veranderen, verbeteren en vernieuwen.


Goed volstaat niet meer. Zet de stap naar excellent. Neem een voorsprong met FOI!

Hoe bereiken

Kennis én vaardigheden zijn bepalend voor het succes. FOI integreert daarom beide in trainingen. Dit geldt zowel voor de verandertrajecten als de incompany-opleidingen.

Hoe bereiken

Om de leerstof op een efficiënte en effectieve manier over te brengen heeft FOI vanuit de dagelijkse financiële praktijk een aantal zeer succesvolle opleidingstools ontwikkeld: