Opleiding E-Learning

FOI en een digitale leeromgeving

FOI biedt ook e-learnings aan. Deze helpen u voor te bereiden voorafgaand aan een opleiding. Daarnaast helpen deze e-learnings u uw kennis weer bij te spijkeren en blijft u up to date van de actuele aspecten op uw vakgebied. Lees hier over de voordelen van een e-learning.

De volgende e-learnings bieden wij op dit moment aan:

Alternatief financieren
De e-learning Alternatief Financieren is bedoeld voor bedrijvenadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in Alternatieve Financieringsmogelijkheden. In deze e-learning maakt u op een afwisselende wijze kennis met de verschillende alternatieve financieringsvormen die gebruikt kunnen worden bij de financiering van een onderneming. 
 
Balans lezen
De e-learning Balanslezen is bedoeld voor bedrijfsadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in het lezen van de jaarrekening. In deze e-learning maakt u op een afwisselende wijze kennis met de onderdelen die aan bod komen bij het lezen van de balans.
 
Balansanalyse
De e-learning Balansanalyse is bedoeld voor bedrijvenadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in het analyseren van de jaarrekening. In deze e-learning maakt u op een afwisselende wijze kennis met de onderdelen die aan bod komen bij het analyseren van de balans.
 
Bedrijfsanalyse
 
Financiële analyse
De e-learning Financiële Analyse is bedoeld voor bedrijvenadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in financiële bedrijfsanalyse. In deze e-learning maakt u op een afwisselende wijze kennis met de verschillende aspecten die van belang zijn voor een gedegen financiële analyse.
 
Kasstroomanalyse
De e-learning Kasstroomanalyse is bedoelt voor bedrijvenadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in het analyseren van de kasstroom van een onderneming. U maakt kennis met verschillende aspecten bij de kasstroomanalyse  zodat u na het volgen van de e-learning een compleet beeld hebt van de
onderdelen die van belang zijn om te komen tot een gedegen kasstroomanalyse.
 
Structuurrisico's 
De e-learning Structuurrisico’s is bedoelt voor bedrijvenadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen die te maken hebben met de bedrijfsfinanciering en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in financiële structuurrisico’s. Structuurrisico’s zijn risico’s voor een financier wanneer deze onvoldoende toegang heeft tot relevante kasstromen en activa, als gevolg van de groepsstructuur waardoor de positie van de financier kan worden ondermijnd. U maakt kennis met verschillende aspecten die inzicht geven in de structuurrisico’s bij het aangaan van bedrijfsfinancieringen.
 
Zakelijk financieren
De e-learning Zakelijk Financieren is bedoeld voor bedrijvenadviseurs, ondernemers, medewerkers van financiële afdelingen die te maken hebben met de bedrijfsfinanciering en geïnteresseerden die inzicht willen krijgen in Zakelijk Financieren. In deze e-learning doet u basiskennis op die nodig is bij het beoordelen en structureren van een zakelijke financieringsaanvraag. U maakt kennis met verschillende aspecten die een rolspelen bij het aangaan van een zakelijke financiering.

 

U kunt onze volledige catalogus bekijken en e-learnings bestellen via deze link

Heeft u verdere vragen betreft de e-learning en onze digitale leeromgeving, dan kunt u ons altijd bellen op 013 538 5120 of u kunt mailen naar [email protected]

Leerdoelen

Inschrijfmogelijkheden

  • Direct inschrijven
  • Voorinschrijven
  • In company-training
  • 1-op-1-training

Meer informatie?

Marleen van de Sande
Tel. 013-5385120
[email protected]